Jau šį šeštadienį atlikėjai atrankoje pristatys savo dainą, kur lauks teisėjų ir žiūrovų palaikymo, rašoma pranešime spaudai.

„Eurovizijos“ gerbėjai turėtų prisiminti praėjusiais metais atrankose skambėjusį kūrinį „No“. Tada duetas neslėpė, kad į konkursą ėjo pasisemti patirties, o ne nugalėti. Dalyvavimas, įgyta patirtis, sutikti nauji bičiuliai paliko neįkainojamą įspūdį, kuris paskatino atlikėjus sugrįžti ir pabandyti iš naujo. Šiais metais Titas ir Benas vėl tikisi suspindėti scenoje ir kūrinį atlikti kaip galima geriausiai.

Pusbroliai save vadina lyriškos muzikos atstovais, todėl šokti scenoje jiems yra nemažas iššūkis. Duetui labai įdomu, kaip žiūrovai jau šį šeštadienį įvertins jų pasirodymą.

„Norime, kad žiūrovai pamatytų, kad mes mėgaujamės šiuo pasirodymu. Atlikti šią dainą scenoje – tikras malonumas“, – sako muzikiniame projekte „X faktorius“ išgarsėję vaikinai.

Dainą „Eurovizijai“ Titui ir Benui parašė vienas geriausių Lietuvos prodiuserių Faustas Venckus ir atlikėjas, dainų autorius Audrius Petrauskas-Gebrasy. Tie patys kūrėjai parašė ir praėjusių metų kūrinį „No“.

„Dalyvauti antrą kartą nusprendėme paskatinti Fausto ir Audriaus. Labai norime po beveik metų pertraukos vėl lipti į „Eurovizijos“ sceną. Ši daina mums iš karto tiko, joje kiekvienas gali atrasti save“, – pasakoja duetas.

Daina „Getting Through This“ yra apie patiriamą spaudimą viską daryti teisingai ir neklysti. Taip pat, tai kūrinys apie kitų požiūrį į tave bei imitavimą aplinkai, kad viskas yra gerai.

„Kartais melas yra žymiai maloniau nei tiesa, kai tau nesiseka, esi nelaimingas ir nenori, kad kiti tai apie tave žinotų. Širdyje nori pabėgti nuo svetimų akių, visuomenės primestų normų, nespausti savęs į rėmus ir nevaržomas savo tempu atsistoti ant kojų bei susitvarkyti savo gyvenimą. Daina yra apie galiausiai atėjusį nušvitimo momentą, kai supranti, kad metas nustoti gailėti savęs dėl padarytų klaidų, nes nebėra kada laukti. Supranti, kad nori susigrąžinti gyvenimą atgal į savo rankas ir tapti geresne savo paties versija“, – pasakoja „Eurovizijos“ dalyviai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)