Aldegundą nacionalinės „Eurovizijos“ scenoje išvysime trečią kartą. Ji pasakoja, kiek visgi laiko, energijos ir jėgų atlikėjai paaukoja, kad tris minutes galėtų pasirodyti scenoje, rašoma spaudos pranešime.

„Jaučiuosi, jog mėnesį nebuvau namuose, – juokiasi ji. – Visą tą laiką pasiruošimo konkursui darbai vyko visu pajėgumu. Pradedant pačios dainos ir jos vaizdo klipo kūrimu, montavimu, pamokomis šokių studijoje, baigiant įvaizdžio kūrimu valandų valandas stoviniuojant medžiagų parduotuvėse. Esu dėkinga už šią patirtį, nes kaskart prasiplėčia profesionalių pažinčių ratas, kaskart bandai save pastumt vis toliau, padaryt vis geriau. Todėl noriu pasveikinti visus atlikėjus, kurie stengiasi, ruošiasi, dalyvauja ir atiduoda žiūrovams didelę dalį savęs.“

Aldegunda, 19 metų gyvenusi Čikagoje ir prieš keletą metų sugrįžusi į Lietuvą pastebi, jog jos gyvenimas visuomet bus tarp dviejų žemynų.

„Čikaga ir joje gyvenantys žmonės, tiek lietuviai, tiek ir amerikiečiai, visuomet mano širdyje. Pasiilgstu jų kaip šeimos, juk tiek daug metų praleista drauge. Draugės, su kuriomis kartu auginome vaikus, muzikos mokytojos darbas lietuviškojoje „Maironio“ mokykloje, mano įrašų studija ir muzikos kolegos – visi liko ten, už Atlanto. Todėl ir žodis „namai“, sugrįžus atgal į Lietuvą, įgijo naują prasmę. Nes namai yra ta vieta, kurioje yra mylimi žmonės, tad manau, jog drąsiai galiu sakyti, kad tapau pasaulio piliete…“ – juokiasi atlikėja.

Paklausus Aldegundos, kokie jos naujų metų tikslai ir iššūkiai, ji atsakė, jog svarbiausi du pasižadėjimai sau yra nesinervinti dėl smulkmenų ir nešvaistyti laiko vėjais. Jos pasirodymas nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje – jau šį šeštadienį, sausio 8 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)