Muzikos grupė pristato naujausią vaizdo klipą kūriniui „Kur mano bažnyčia”. Teksto vingius iliustruoja ir interpretuoja spalvinga ir išradinga Adomo Storpirščio kompiuterinė animacija, rašoma pranešime spaudai.

„Filmukas negalėjo tik tiesiogiai ar tik abstrakčiai atspindėti kūrinio tekstą, jis turėjo būti papildytas ryškiomis spalvomis, sapno atmosfera ir įvairiai besisukančia mechanika,” komentuoja klipo kūrėjas Adomas Storpirštis.

Pats muzikinis kūrinys iš naujausio „Vilniaus Energijos“ albumo „Welcome to Lithuania“. Jį galima rasti tiek internete, tiek įsigyti integruotą riboto tiražo lazeriniame žibintuvėlyje.

„Skrajojančios bažnyčios, lazerinių vokalų šaudymas į žvaigždes, šokis ant vinilinės plokštelės savomis akimis pamatysite tai, ką turėtumėte tik įsivaizduoti. Ryškus muzikinis kūrinys pagaliau turės ir savo ryškų vaizdo klipą,“ žada muzikinio kūrinio autorius Žygimantas Kudirka-Mesijus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją