„Dainą „Bedugnė“ klausytojai sutiko itin šiltai. Tada, kai pasirodė „Paleisk“, būtent šis kūrinys buvo vienas iš tų, kurie pelnė daugiausiai palaikymo. Žmonės rašė ir sakė, kad tai daina, kurioje sutelpa viskas – ir mano solinė kūryba, ir senasis „Foje“ laikmetį menantis skambesys. Todėl neturėjau jokių abejonių, kad būtent „Bedugnė“ taps ne tik mano naujuoju radijo singlu, bet ir daina su nauju vizualiniu veidu“, - pranešime spaudai sakė Andrius Mamontovas.

Naująjį kiek fatališką „Bedugnės“ vaizdo klipą kūrė Eimantas Belickas. Jame drauge su A. Mamontovu nusifilmavo ir aktorė Paulina Taujanskaitė, neseniai laimėjusi LRT projektą „Šok su žvaigžde“.

A. Mamontovas prisipažįsta, kad kūrinys, kurio vaizdo klipe dominuoja itin gražūs Lietuos vaizdai, buvo pirmasis, sukurtas naujajam albumui „Paleisk“.

„Nepaisant to, kad tai – anksčiausiai sukurta albumo daina, ilgą laiką neradau jai galutinio muzikinio bei vizualaus sprendimo. Tai – gilus bei šiek tiek egzistencinis darbas, kurio pagrindinę žinutę kiekvienas gali suprasti savaip. Turbūt dėl to savosios interpretacijos aš taip pat neatskleisiu“, - šypsodamasis pridūrė atlikėjas.

Kūrinys „Bedugnė“ gyvai nuskambės ir kovo mėnesį įvyksiančiuose dviejuose išskirtiniuose A. Mamontovo pasirodymuose. Kovo 19 d. Klaipėdos „Švyturio“ bei kovo 26 d. Kauno „Žalgirio“ arenose muzikantas surengs unikalius koncertus „Kitoks Pasaulis“.

Šių dviejų renginių metu arenos virs milžinišku vandens pasauliu.

Muzikantas kovo mėnesio koncertus yra pavadinęs ambicingiausiais ir techniškai sudėtingiausiais pasirodymais per visą jo muzikinę karjerą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją