Visus metus svarbiausiam savo gyvenimo koncertui besiruošęs Donatas Montvydas neslepia, kad iki koncerto emocijų vis daugiau, papildomo jaudulio kelia ir ilgai nuo gerbėjų išlaikyta paslaptis. Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančiame koncerte pasirodys scenos karaliene tituluojama Džordana Butkutė. Tai – itin netikėta ir gerbėjų laukta žinia. Šiemet muzikos topus nukonkuravęs jųdviejų kūrinys „17“ pirmą kartą bus atliktas gyvai, rašoma pranešime spaudai.

„Mes nesusirinkome sukurti hito, tačiau tai, ką sukūrėme, yra neabejotinai viena geriausių metų dainų“, – neslėpdama komplimentų atlikėjui sakė Dž. Butkutė. Tai įvertino ne tik klausytojai – šis kūrinys „M.A.M.A“ apdovanojimuose pretenduoja tapti „Metų kūriniu“. Toks įvertinimas scenos karalienės nė kiek nenustebino – ji įsitikinusi, kad žmonės dainą pajuto taip, kaip ją išjautė pirmą bendrą dainą sukūrę muzikantai.

„Su Donatu dirbti yra fantastika, o ir tikėjau šia daina nuo pat pirmų akordų. Jo balsas mane užburia, neslėpsiu, klausantis būna sudėtinga sutramdyti ašaras. Labai laukiau, kada galėsime ją sudainuoti gyvai, manęs to teiravosi ir žmonės. Tikiu, kad klausytojai jaučia, ką mes dainuojame, ką norime šiuo kūriniu pasakyti. Dėl to ją klausytojai taip šiltai priėmė“, – šypteli Dž. Butkutė.

Komplimentų scenos kolegei negaili ir Donatas Montvydas, pabrėžęs, kad šis duetas neabejotinai įeis į istoriją.

„Džordana daugybę metų yra elegancijos, profesionalumo pavyzdys, tačiau svarbiausia, kad ji visada liko ištikima sau. Tiesą sakant, čia net nereikia nieko per daug sakyti, nes tai yra žmogus, kurį visi žino ir myli dešimtmečius. Tik pasakysiu, kad man šis pasirodymas yra vienas svarbiausių. Jaučiu nepaprastą dėkingumą, kad mano koncerte į sceną žengs ir tokia legenda“, – sako atlikėjas.

Tačiau tai nėra vienintelė muzikinė bomba, kurią Donatas Montvydas ilgai laikė paslaptyje. Po ilgos pertraukos audrą arenoje kurs ir vienas populiariausių šalies atlikėjų Egidijus Dragūnas. Tai, kokią galią šis duetas sugeba sukurti, gerbėjai jau galėjo įvertinti – pristatyti to, ką gali šie du galingi muzikos vardai tikrai nereikia.

Staigmenų gruodžio 27-ąją dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje bus ir daugiau. Scenoje su atlikėju pirmą kartą pasirodys Donato Montvydo tėtis. Ruošiantis šiam pasirodymui, kaip sako atlikėjas, jaudulys visiškai kitoks.

“Man tai labai svarbu, nes mes tai darome pirmą kartą ir aš tuo metu scenoje nebūsiu tik atlikėjas, aš būsiu ir sūnus, žinantis, kaip mano tėčiui tai svarbu. Tik juokingiausia, kad jis visiškai nesijaudina”, - šypsosi D.Montvydas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)