„Šis kompaktinis diskas yra profesionalesnis ir brandesnis muzikine prasme, nei pirmasis „Dangaus“ kompaktas, išleistas dar realybės šou metu. „Nugalėtojams“ kurti ir tobulinti turėjome ir daugiau laiko, ir daugiau ryžto padaryti geriau nei kad buvo“, - sako „Dangaus“ prodiuseris Saulius Urbonavičius – Samas.

Naujajame kompakte „Dangaus“ gerbėjai ras net 16-ka kūrinių: Rasos „Saulala nusileida, mėnulis patekėjo“, Jono „Reikėjo berniukams“ bei kultine tapusia „Alaus, alaus“, Augustės „Dėl tavęs“ bei eurovizinę dainą, patekusią į Nacionalinės atrankos finalą „Make me wanna loose you“, taip pat didelio populiarumo sulaukusią Dovilės dainą „The way to you“ ir kitas Vaido, Antano, Eglės, Nato, Viktorijos, Editos bei Igors dainas, nepatekusias į pirmąjį „Dangaus“ dainų rinkinį.

„Nugalėtojai“ žada nustebinti ir intriguojančiu viršeliu, kuriam nuotraukas darė vienas profesionaliausių fotografų Lietuvoje Algis Kriščiūnas. Foto sesijos metu „Dangaus“ akademijos studentai turėjo iškentėti ilgą procedūrą: kone valandą gulėjo ant grindų, o vėliau vos nepaspringo... plunksnomis. Tačiau viskas baigėsi sėkmingai: foto sesija įvyko, o „dangiečiai“ ir toliau keliauja po Lietuvą su gyvo garso koncertiniu turu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją