„Šioje dainoje galima atrasti visokiausių prasmių. Ji yra apie sudužusią širdį, bet ne meilės prasme. Mes visi turime svajonių, kurios dažnai mums atrodo neįgyvendinamos. Ir suabejoję savo jėgomis mes verčiau nusprendžiame jas paleisti, pamiršti ir siekti kitų tikslų.

Man taip būna su dainų rašymu. Atrodo, rašau rašau kelis mėnesius kokį kūrinį, ir kai viską baigiu, suprantu, kad jis visgi nepasieks klausytojų. Neišdrįsti dainos išleisti“, – atvirai pasakoja D. Čižauskas.

Atlikėjui dainų kūrimas yra visai ne naujiena – jis pats parašė kone visą grupės „2 Donatai“ repertuarą. Tačiau kai kalba pasisuka apie asmeninę kūrybą, Donatas pripažįsta savo jėgomis taip stipriai nepasitikintis, rašoma spaudos pranešime.

„Jau ilgą laiką rašau dainas ir savo grupei, ir kitiems atlikėjams. Tačiau dabar pirmą kartą nusprendžiau sudainuoti vienas ir padaryti viską taip, kaip pats noriu. Ir tik klausytojai nuspręs, ar mano širdis bus sudužusi, ar nesudužusi – kaip kad dainuoju dainoje“, – juokauja Donatas.

Kūriniui „Tebūnie“ Donatas nufilmavo ir žiemišką klipą. Pasak jo, jei publika teigiamai įvertins jo kūrybą, solinių dainų pasirodys ir daugiau.

„Šįkart ir muzikos harmonija, ir žodžiai buvo per geri, kad palikčiau dainą stalčiuje. Tačiau vis tiek labai jaudinuosi. Nežinau, kaip klausytojai priims, bet man svarbiausia, kad muzika juos pasiektų. Manau, kad ateityje sulauksite ir daugiau mano kūrybos, tik reikia pagaliau susikaupti ir viską išsitraukti iš stalčiaus“, – šypsosi D. Čižauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)