“Kol dauguma muzikantų leidžia melodingas kalėdines dainas, mes žiemos sezono metu šildome savo gerbėjus trankiais singlais“, – tvirtina SADBOI ir drauge su DJ bloud pristato naujausią savo kūrinį „Minimal“.

Galima sakyti, kad leisti šokines dainas per Kalėdas yra sena gera grupės tradicija. Panašiu laikotarpiu prieš dvejus metus jie išleido net du kūrinius – „Cant sleep“ ir „Deginam“. Gerbėjai įvertino jų kitonišką požiūrį – „Deginam“ turi arti dviejų milijonų peržiūrų internete.

Šiais metais grupė savo „šventinį“ singlą „Minimal“ sukūrė drauge su talentinguoju DJ bloud. „Kartu keliaudami po Lietuvą su koncertais susibičiuliavome ir pajutome, jog kūryboje mūsų vėjai pučia viena kryptimi“, – sako bendradarbiavimu patenkinti grupės nariai.

Daina „Minimal“ yra talentingai sudėliota iš jau klasika tapusių grupės SADBOI house stiliaus motyvų ir žaismingo, lengvai įsimenančio teksto. „Ji – apie jaunus žmones pasiklydusius jaunatviškų jausmų virtinėje ir bandančius atrasti save šokyje“, – gana tiksliai dainos idėją atskleidžia SADBOI.

Ištikimi grupės gerbėjai, kurių internete jau susikaupė nemaža armija, nuolat reikalauja naujo albumo. „Mąstome apie tai. Labai konkrečiai mąstome. Prieš kurį laiką grupėje įvyko gana rimti pokyčiai, kurie mus nukreipė nauja ir labai teisinga linkme. Kitiems metams turime didelių planų. Neilgai trukus bus naujienų, kurios nustebins ne tik muzikos, bet ir vaizdo plotmėje“, – intriguoja SADBOI.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)