Taip jau išpuolė, kad koncertą ir naujos dainos „Kalėdos“ pristatymą savo namų svetainėje laimėjo vilniečių šeima, gyvenanti Balsiuose. Specialaus akustinio pasirodymo metu „Biplan“ atliko žinomiausius savo kūrinius, čia pirmąkart taip šiltai bei jaukiai nuskambėjo ir dainos „Kalėdos“ premjera. Visą neįprasto formato koncerto įrašą „Delfi“ skaitytojai galės išvysti šį šeštadienį, 20 val. portale, „YouTube“ platformoje bei feisbuke.

„Išties buvo neįprasta koncertuoti namuose, jautėmės šiek tiek kaip įsibrovėliai, bet tokie įsibrovėliai, kurių laukia – kaip Kalėdų seneliai, kuria atneša dovanų“, – po pasirodymo šypsojosi „Biplan“ vokalistas Maksas Melmanas.

Grupės nariai džiaugiasi – prieš savaitę pasirodžiusi dainos „Kalėdos“ premjera jau rado kelią į klausytojų širdis.

„Labai faina, kad mūsų naują dainą, kuri ir yra apie Kalėdas, skiriamas artimiausiems žmonėms, pirmą kartą gyvai atlikom būtent tokioje aplinkoje, ją skiriant šeimai, kurios nariai jiems ir yra brangiausi. Vienareikšmiškai – tai daina apie juos. Ir šiame neįprastame koncerte nufilmuotas dainos „Kalėdos“ vaizdo klipas gavosi paprastas, bet ypač šiltas ir jaukus. Džiaugiamės, kad kūrinys taip palietė žmones. Sulaukėme daug žinučių iš pažįstamų ir nepažįstamų apie tai, kaip ši daina jiems patiko, padėjo pajausti artėjančias Kalėdas ir kad daina yra tiksliai apie juos. Maloniausia, kad pavyko užkabinti tą stygą, kai žmonės pritaiko mūsų dainą sau, savo patirtims ir emocijoms. Dabar dar labiau laukiame Kalėdų!“, - sako M. Melmanas ir neabejoja, kad koncerto žiūrovai turėtų tai pajusti taip pat.

Na, o visi, kurie norės kūrinį išgirsti gyvai, galės tai padaryti apsilankę šventiniuose „Biplan“ koncertuose. Juose skambės ne tik ryškiausios, gražiausias dainos, bet ir specialiai paruošti bei šventėms parinkti kūriniai. Tarp jų – ir nemirtinga klasika tapęs hitas „Kalėdų eglutė“. „Biplan“ pasirodymai įvyks gruodžio 23 dieną Vilniuje, muzikos klube „Tamsta“, ir gruodžio 30 dieną Palangoje, muzikos klube „Vandenis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)