„Ruduo ir žiema yra turbūt geriausias metas kurti balades. Gamta rimsta, nutyla, keičiasi į ramesnes spalvas. Tai atsispindi ir mumyse. Tempas sulėtėja, išoriškai mažiau veiksmo, tad daugiau vietos vidui“, – pasakoja dainos autorius.

„Po skubos ir pastangų viską pamatyti ir patirti vasarą, ateina laikas, kai turime progą stabtelėti ar bent prilėtinti žingsnį ir leisti ateiti mintims ir pamąstymams“, - sako E. Lubys.

Žinomas dainininkas įsitikinęs, kad daugelis žmonių šiuo laiku apmąsto, kokie buvo jiems šie metai, kokios aplankė patirtys, ką pavyko pasiekti, o kas liko svajonėse, rašoma pranešime spaudai.

„Man pačiam šie metai – atradimų metai. Ypač kalbant apie santykius. Atėjo suvokimas, kad kiekvienas žmogus, įžengęs į tavo gyvenimą, kažko tave išmoko. Net jei iš pradžių atrodo, kad santykis nepavyko, kažkas nutiko, nutrūko. Gal tas asmuo tiesiog atėjo tam, kad tavyje pabustų kažkoks konkretus suvokimas“, – vidiniais atradimais dalijasi Edgaras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją