Praėjo dar vieneri kūrybingi metai lietuviškos muzikos kūrėjams ir atlikėjams, todėl radijo stotis „Lietus“ ir vėl kviečia palaikyti savo mylimiausius, rašoma pranešime spaudai.

Šių metų šventinė „Aukso lašas 2021“ apdovanojimų transliacija vyks net 8 valandas. Kaip ir kasmet, už didžiausius šių metų muzikinius nuopelnus ceremonijos metu bus apdovanoti žymiausi ir šiais metais produktyviausi lietuviškos muzikos atlikėjai ir jos kūrėjai, o juos išrinks radijo klausytojai.

„Apdovanojimų ceremonija, kaip ir praėjusiais metais, vyks radijo stoties „Lietus“ eteryje. Tikimės, kad klausytojai įsitrauks ir aktyviai balsuos, taip pat palaikydami savo favoritus – praėjusiais metais sulaukėme daugiau nei 100 000 lietuviškos muzikos gerbėjų balsų. Rūpinamės klausytojų, atlikėjų ir savo darbuotojų saugumu, todėl renginio Žalgirio arenoje atsisakėme ir šiemet. Visus lietuviškos muzikos gerbėjus į šventinį apdovanojimų koncertą tikimės pakviesti jau kitais metais“, – teigia radijo stoties „Lietus“ programų direktorė Vaida Žemaitytė-Skirmantienė.

Specialią apdovanojimų transliaciją 2022 m. sausio 7 d. tiesiogiai bus galima išgirsti eteryje ir stebėti internetu tiesiogiai iš radijo stoties „Lietus“ studijos.

Į apdovanojimus šiemet pretenduoja:

METŲ ATLIKĖJA

- Monika Marija
- Iglė
- Karina Krysko
- Inga Jankauskaitė

METŲ ATLIKĖJAS

- Donatas Montvydas
- Paulius Stalionis
- Dainotas Varnas
- Saulius Prūsaitis

METŲ DAINA

- Kastytis Kerbedis „Man ramu“
- Marijonas Mikutavičius „Aš gyvenau“
- Natalija Bunkė „Mano širdis vanduo“
- Ruslanas Kirilkinas „Nebepaleisk“

METŲ DUETAS

- Justinas Jarutis ir Jessica Shy
- Asta Pilypaitė ir Paulius Stalionis
- Marius Jampolskis ir Irūna
- Saulius Prūsaitis ir Iglė

METŲ MUZIKOS AUTORIUS

- Paulius Jasiūnas
- Deivydas Zvonkus
- Andrius Jovarauskas
- Arvydas Martinėnas

METŲ TEKSTŲ AUTORIUS

- Inga Jankauskaitė
- Laura Remeikienė
- Paulius Stalionis
- Marijonas Mikutavičius

METŲ GRUPĖ

- Pikaso
- Biplan
- Žemaitukai
- 2 Donatai

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją