„Nusprendėme, kad pakaks laukti galimybių, kurios turėtų nukristi iš dangaus ir iniciatyvos imtis pačios. Visos turime daugiametę sceninę patirtį, kuriame ir leidžiame alternative-pop stiliaus muziką ir esame vis dar pristatomos kaip jaunos muzikantės, nors tai, patirties prasme, visiškai netiesa“, – dalinasi Justė.

„Pavargusios nuo menamos moteriškos konkurencijos ir susidraugavusios, atradome, kad dirbdamos atskirai susiduriame su tokiomis pat problemomis. Supratome, kad galime viena kitai padėti, kartu kurti ir savo patirtimi dalintis. Po sėkmingo jėgų sujungimo „Kultūros naktyje“ nusprendėme ir toliau tęsti šią praktiką, todėl įkūrėme „Pati pasidariau“ ir siekiame ne tik skleisti savo muziką, bet ir drąsiau kalbėti apie problemas, su kuriomis susiduria savarankiškai veikiantys menininkai“, – dalinasi susivienijimo narės.

Atlikėjos teigia, kad šis muzikančių susivienijimas yra tik pati pradžia, jos tikisi ateityje suburti įvairių disciplinų kūrėjų bendruomenę, kuri galėtų lengvai jungtis, bendradarbiauti, rengti bendrus koncertus ir ne tik, lengviau keistis idėjomis ir padėti vieni kitiems, rašoma spaudos pranešime.

„Kartais reikia labai daug, o kartais užtenka tik paskatinimo, palaikymo ir rasti partnerius savo sumanymui įgyvendinti. Labai tikiuosi, kad „Pati pasidariau“ vieną dieną taps reiškiniu ir organizacija, net tam tikru tramplinu judant savo kūrybinių idėjų įgyvendinimo link“, – ateities planais dalijasi menininkės.

Įkurtuvių vakarėlyje žiūrovai gali tikėtis daug stiprios moteriškos energijos, net trijų gyvų pasirodymų ir šokių po vidurnakčio. Gina Shee, Petunija ir Justė Kraujelytė gruodžio 4 d. vakarą lips į sceną kartu su daug muzikantų ir atliks tiek klausytojams pažįstamas, tiek naujausias savo dainas. Vakarą užbaigs DJ Aloe Natasha. Nors į plačius didžėjų vandenis ji išplaukė neseniai, muzika šią merginą vienokiu ar kitokiu pavidalu lydi 10 metų. Po vidurnakčio šį kartą už pulto ji transliuos lo-fi, chicago house ir world music.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją