Į klausimą grupė kol kas neatsako, tad „Delfi“ kreipėsi komentaro į „Eurovizijos“ delegacjos vadovą Audrių Giržadą.

„Negalėčiau nieko pakomentuoti“, – pakiliai, palikdamas mįslę neįmintą tepasakė Audrius Giržadas.

Pasiteiravus, ar po tokios sėkmės grupė „The Roop“ yra laukiami dalyviai, patikino: „Jie, kaip ir visi atlikėjai, visada yra laukiami „Eurovizijoje“, žinoma“.

A. Giržadas kol kas nesutiko atskleisti ir į atranką užsiregistravusių dalyvių skaičiaus.

„Ne, kol kas sąrašo nėra. Kai bus praėję visi terminai ir įvyks visos vidinės atrankos, tada viską ir paskelbsime“, – kalbėjo pašnekovas.

"The Roop"

Laida „Delfi premjera“ apsilankė „The Roop“ įrašų studijoje, kur nariai patikino, kad neatmeta galimybės dalyvauti „Eurovizijos“ atrankose.

Laidos metu pasiteiravus, ar po didžiulės fanų, žiniasklaidos dėmesio bangos grįžę namo dar ilgai jautė nuovargį, grupės nariai sutartinai paklausė: „Kokį nuovargį?“.

„Nesijautė nuovargio. Reikia suprasti, kad mes žinojome, kur važiuojame. Jeigu kažkuriuo metu būdavo sunkiau pagalvodavome, kad žmonės, kurie 12 valandų dirba fabrike kur kas labiau pavargsta nei mes plepėdami ir pozuodami nuotraukoms.

Tad nereikia savęs užkelti ant pjedestalo ir pagalvoti realiai. Toks yra mūsų darbas ir jis labai smagus. Mes visi žinojome, ko ten važiuojame“, – komentavo grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius.

Grįžę po pasaulinės reikšmės šou grupės nariai patikino toli gražu neužrietę nosių.

„Kad nėra dėl ko. Tas nosies rietimas niekur nenuveda“, – įsitikinę pašnekovai.

„The Roop“ nepaneigė, kad po puikaus pasirodymo „Eurovizijoje“, kurioje jiems pavyko pasiekti 8 vietą, kontrakto su „Warner music“ bei koncertų svečiose šalyse jiems netrūko įvairių pasiūlymų kolaboruotis ar sudaryti kitokias sutartis.

„Visko buvo, tačiau yra mūsų ugniasienė, vadyba viską gerai prafiltruoja. Jeigu visi su visais savo norais ir prašymais kreiptųsi tiesiai į mus, mes neturėtume laiko užsiimti savo tiesiogine veikla – muzika“, – patikino V. Valiukevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)