Neseniai atvėrusi ne tik širdį, bet ir namų duris, mergina vėl užtikrintai grįžta į sceną. Ir šį kartą nesvarbu, ką pasakys ar kalbės kiti, svarbu kaip jaučiasi ji pati, rašoma pranešime spaudai.

Šiuo metu aktyviai paskendusi muzikos kūryboje ir naujai atrastame tapybos talente, Urtė teigia, kad kartais patys save per daug apribojame pritaikę sau įvairiausias elgesio ar išvaizdos klišes.

Tik eksperimento būdu galime sugebėti atrasti save ir nebijoti ateityje priimti sprendimų, o suklydus negraužti savęs, bet iš to pasimokius tiesiog eiti pirmyn.

Šventiniu laikotarpiu koncertuodama Urtė dažnai stengiasi nustebinti užsakovus ne tik muzika, bet ir išvaizdos sprendimais.

Ar tiesa, kad kiekvieno koncerto metu klausytojų širdis džiugini vis kitokiu įvaizdžiu?

Tiesa, visada pagalvoju, kad kai kurie klausytojai jau gali būti girdėję ir regėję programą, tad ieškau ką pakeitus – nuo dainų iki įvaizdžio.

Ar turi, kas pagelbėja, ar viską darai savarankiškai?

Dažniausiai idėją sugalvoju pati, tačiau džiaugiuosi, kai sulaukiu ir patarimo. Štai neseniai, makiažo meistrė Reda Valantinaitė pasiūlė šventiniam laikotarpiui suteikti šiek tiek romantikos ir jaukumo klasikiniu įvaizdžiu, kurį tiesa, drąsiai galėtų panaudoti kiekviena mergina besiruošdama vakarienei su mylimuoju, šventiniam įmonės vakarui ar netgi vestuvėms.

Šį savaitgalį Urtė visus norinčius išgirsti ją dainuojant kviečia į Kauno „Bardaką“, kur pristatys vieną iš savo koncertinių programų, skirtą naktiniams klubams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)