„Esame tik už gyvą atlikimą, tikras emocijas ir, galų gale, net tas mažas klaideles, kurios gali nutikti pasirodymo metu. Niekuomet nenorėjome būti vieno stiliaus grupė ir atlikinėti tik vieno stiliaus muzikos, todėl mūsų pasirodymuose galima išgirsti tiek roko, tiek baladžių, tiek klubinės muzikos ar lietuviškų hitų. Iš tiesų, nevertėtų nustebti, jei kažkada atliktume ir džiazo aranžuotę. Programos visapusiškos kaip ir mes trys“, – pranešime spaudai sakė grupės merginos.

Bet kas gi iš tiesų yra merginų grupė „Kristal“? Susipažinkite.
Trys veiklios, žavios merginos, kurias vienija nuoširdi draugystė, meilė muzikai ir skaniam maistui. Savo muzikinio stiliaus ieškanti, bandanti atrasti savitą skambesį, tačiau nebijanti pasirodyti vis kitokiame amplua merginų trijulė.

Grupėje merginos atskleidžia ne tik savo vokalinius, kūrybinius, bet ir vadybinius gebėjimus, todėl kiekviena grupėje atlieka labai svarbų vaidmenį ir viena kitą papildo.

Kristina Ivanova, „Grožio studijos Kristina“ vadovė. Prekinio ženklo „Kristina Beauty“ įkūrėja. Grožio srityje Kristina sukasi jau dešimt metų.

„Muzikinį kelią padėjo atrasti muzikos mokytoja darželyje, ji paskatino dalyvauti konkurse „Dainų dainelė“. Nuo to laiko scenos taip ir nepalikau. Nuo šešiolikos metų jau dainavau grupėje „YVA“ su savo seserimi Natalija Bunke. Nuo tada ir pradėjau suktis pramogų pasaulio karuselėje, dalyvavau ir Mis Lietuva konkurse, kur pavyko laimėti Mis Gracija titulą. Mane visada supo muziką mylintys žmonės, kol galiausiai dabar stoviu scenoje su nuostabiomis vokalistėmis ir draugėmis Julija bei Donata“, – kalbėjo Kristina.

Donata Borusevičė, profesionali, bei turinti Lietuvos muzikos ir teatro akademijos džiazo vokalistės ir pedagogės diplomą, dalyvavusi televizijos projektuose, tokiuose kaip „Chorų karai“ kartu su Alytaus oranžiniu, bei Tauragės auksiniu chorais, taip pat projekte „Mes vieno kraujo“ ir “Lietuvos balsas“.

Mergina neseniai atšoko savo vestuves ir be muzikos sėkmingai dirba vienoje iš paslaugas teikiančių įmonių, vadovauja 20 žmonių komandai.

„Esu realistė ir puikiai suprantu, kad kuo daugiau funkcijų žmogus geba tinkamai atlikti, tuo labiau užtikrinta yra jo ateitis. Įstojus į menų studijas, greitai supratau, kad nenoriu apsistoti tik vienoje srityje, todėl šiandien galiu derinti labai skirtingas savo veiklas“, – sakė Donata.

Julija Jegorova savo muzikinę kelionę pradėjo šturmuodama karaoke vakarus, o klausytojams gerai pažįstama tapo po dalyvavimo „Chorų karuose“, kur sužibėjo kaip viena pagrindinių solisčių Raigardo Tautkaus vadovaujamame Šampaniniame chore.

Po metų, 2012-aisiais, mergina išbandė savo jėgas pirmąjame projekto „Lietuvos Balsas“ sezone, kuriame tapo projekto nugalėtoja ir drauge su „Universal Music“ išleido debiutinį albumą „Mano balsas“.

Neseniai šmaikštaujančią ir divų balades traukiančią ją stebėjome projekte „Muzikinė kaukė“. Klausytojams Julija pažįstama kaip stipraus ir aksominio balso savininkė, bei grupės „Kristal“ balsas, tačiau ji ne tik dainuoja, bet ir kuria dainas, o prieš metus tapusi mama, parašė ir išleido lopšinę savo dukrytei.

Muzika Julijai daugiau nei mylimas hobis, tačiau gyvenime atlikėja dirba „normalų darbą“ – pardavimų srityje su vokiečiakalbėmis šalimis, be to ji dar ir sporto entuziastė, kuri judėti skatina ir grupės merginas.

Merginos prisistatydamos kiekviena atskirai, tuo pačiu nori pristatyti ir trumpą muzikinę ištrauką iš įvairių savo pasirodymų, bei gaivų, naują įvaizdį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)