2021-ieji atlikėjai buvo iš tiesų įspūdingi. Pavasarį išleistas singlas „Rampampam“ per kelis mėnesius iškopė į šeštąją „Global Shazam“ ir pirmąją „Global Shazam – Dance Chart“ topų vietą. Neįtikėtinos sėkmės „Rampampam“ sulaukė ir Lietuvoje – dar pavasarį daina atsidūrė muzikos pasiklausymo platformų topo viršūnėje. Iš karto po to sekė sėkmė Lietuvos radijo stočių tope – kūrinys net devynias savaites iš eilės išbuvo pirmoje topo vietoje. Ir net 20 savaičių populiariausių dainų penketuke.

„Rampampam“ buvo tikras pasaulinis hitas: 160 mln. peržiūrų „YouTube“, 70 mln. perklausų skaitmeninėse platformose. Šį kūrinį radijuje grojo net 59 pasaulio šalyse (120.000 pragrojimų), jis užėmė pirmąsias vietas keliolikoje šalių. „Rampampam“ įtraukia vos tik išgirdus pirmus akordus, lygiai toks pat yra ir naujasis singlas „Nothing Hurts“ – jis skirtas dar kartą užkariauti visas pasaulio šokių muzikos aikšteles, rašoma spaudos pranešime.

Minelli – „Nothing Hurts“:

Muziką ir žodžius naujai dainai kūrė Minelli, Jordanas Shaw ir Freedo. Pusantro milijardo perklausų „Spotify“ skaičiuojantis prodiuseris taip pat ir prodiusavo naują singlą. Šveicarų kūrėjas geriausiai žinomas dėl darbų su Zara Larsson („Lush Life”) ir „Chainsmokers“ („Takeaway”).

„Nothing hurts“ yra daina apie meilę ir išsiskyrimą. Ir nors daugelis pasakytų, kad šios temos dainose labai dažnos, man jos labai svarbios. Tikiuosi, kad ir mano klausytojai jose suras ir save“, – apie naują kūrinį kalba Minelli.

Minelli – „Rampampam“:

Minelli yra ne tik atlikėja, bet ir dainų kūrėja bei muzikinio projekto „Bastard“ lyderė. 2017-aisiais Minelli išleido pirmą solinė singlą „Empty Spaces“, jis iškopė į muzikinius topus 15-oje šalių. 2019-aisiais ji išleido singlą „Mariola“, kuris užkariavo Rumunijos radijo, „iTunes“, televizijos ir Spotify topus. Muzikinis klipas peržiūrėtas net 20 mln. kartų.

Bendras Minelli ir INNA darbas „Discoteka“ taip pat tapo hitu – jis pateko į daugybę „Spotify“ grojaraščių ir muzikinių topų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)