Naująjį Dave‘o Gahano ir jo bendraminčio Soulsavers albumą sudaro 12 kruopščiai iš skirtingų žanrų ir istorinių laikotarpių atrinktos dainos. Tarp jų yra ir Neilo Youngo, ir Bobo Dylano, ir PJ Harvey, ir netgi Charlie Chaplino kūriniai. Tačiau tai yra daugiau nei tik koverių albumas.

„Imposter“ yra dainų istorija, kurios Dave‘as Gahanas ir Soulsavers klausėsi, studijavo, įsisavino ir suteikė toms dainoms naują gyvenimą. Visi albume esantys kūriniai atspindi Dave‘o Gahano gyvenimą, tik kitų kūrėjų žodžiais.

Dave Gahan, Soulsavers albumą „Imposter“ galite išgirsti paspaudę čia.

„Kai pasiimi kažkieno kito dainą, kuri jau skamba magiškai, svarbiausia yra atrasti savo garsą. Naujoje jos versijoje turi atsispindėti tavo asmenybė. Taip mes ir padarėme“, – apie albumo idėją pasakoja Dave‘as Gahanas.

Dave Gahano interviu apie albumą „Imposter“:

„Imposter“ darbai vyko legendomis apipintoje „Shangri-La“ studijoje Malibu, Kalifornijoje. Čia savo pasaulinius hitus įrašė tokios žvaigždės kaip „Red Hot Chili Peppers“, „Kings Of Leon“, Lady Gaga, Adele, Lana Del Rey ir daugelis kitų. Pristatydami albumą muzikantai pasidalino ir išskirtine vaizdo medžiaga iš albumo įrašymo darbų „Shangri-La“:

Išskirtinė vaizdo medžiaga iš „Shangri-La“ studijos:

Viename interviu Dave‘as Gahanas prasitarė: „Tai buvo pirmas kartas, kai visi kartu buvome vienoje erdvėje. Mums labai pasisekė su laiku... O kasdien vykti į „Shangri-La“ studiją – magiškas jausmas. Tuomet išgeri kavos ir kimbi į darbus.“

„Imposter“ – jau trečiasis Dave‘o Gahano ir jo bendraminčio Soulsavers albumas. 2015 m. pasirodė jųdviejų „Angels & Ghosts“, o 2012 m. – „The Light the Dead See“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją