Nedideliame Katalonijos miestelyje, netoliese Barselonos, gimusi Rosalia jau gali pasigirti įspūdingu karjeros šuoliu. Be to, kad pernai ji kartu su vienu populiariausių šių dienų jaunimo atlikėju Travisu Scottu pristatė singlą „TKN“, šiemet ji pateikė staigmeną kartu su The Weeknd.

„Įkvėpta Patti Smith ir tokių dainų kaip „Aventura“ sukūriau istoriją apie žmogaus romaną su šlove“, – apie dainą „La Fama“, kurioje pinasi istorija apie asmenines ambicijas ir Dominikos Respublikoje užgimęs muzikinis stilius bei šokis bachata, pasakoja Rosalia.

Rosalia, The Weeknd – „La Fama“:

Vaizdo klipas buvo nufilmuotas naktiniame klube, kuriame Rosalia atlieka scenos divos vaidmenį, o tarp žiūrovų sėdi dainininkas The Weeknd. Jųdviejų žvilgsniai susitinka, įsisiūbuoja romanas, tačiau jis trunka neilgai ir The Weeknd įkūnijamą personažą priveda prie žiauros pabaigos.

Tie, kas seka abiejų atlikėjų kūrybą, žino, kad tai – nebe pirmas kartas, kai jiedu dainuoja kartu. Jau yra pasirodžiusi The Weeknd hito „Blinding Lights“ versija, kurioje girdimas ir Rosalios balsas.

The Weeknd, Rosalia – „Blinding Lights (Remix)“:

Kartu su naujos dainos premjera žymioji ispanė pristatė naujieną apie būsimą albumą pavadinimu „Motomami“. Jis išeis jau kitąmet, o „La Fama“ yra pirmasis paviešintas albumo kūrinys.

Ankstesnis albumas „El Mal Querer“ Rosaliai pelnė kelias Lotynų muzikos „Grammy“ statuleles (pavyzdžiui, metų albumo kategorijoje), o 62-ojoje „Grammy“ ceremonijoje Los Andžele Rosalia pelnė dar vieną. Alicia Keys tą vakarą Rosalia pristatė kaip „Ispanijos sensaciją“, kuri žadina pasaulį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)