„Turiu pripažinti, kad dar niekada nebuvo taip sunku išleisti albumą. Albumas buvo įrašytas jau 2020 metais, tačiau pandeminė situacija niekad neleido laisvai planuoti albumo pristatymo. Pradėjau nuo singlų leidybos proceso, kuris leido karts nuo karto apie save priminti, o vėliau, kai jau buvo galima vėl rengti koncertus ir kai jau norėjau rengti albumo pristatymą, nenorėjau to daryti. Sužinojau, kad tapsiu tėčiu. Tuo metu norėjau visą savo dėmesį atiduoti savo šeimai. Nenorėjau rizikuoti ir praleisti pačių svarbiausių momentų“, – apie albumo leidybos procesą pasakoja dainininkas.

Tačiau atlikėjas neslepia savo džiaugsmo, kad pagaliau pavyko sudėlioti visus taškus ir drąsiai skelbti naujausio darbo išleidimą.

„Šiandien - puiki diena. Šiandien galiu drąsiai ir be jokių abejonių pasakyti, kad išleidžiu paskutinį singlą ir kad jau po savaitės visi galės išgirsti ir įsigyti mano naujausią darbą „Metamorfozės“. Aš be galo džiaugiuosi šiuo darbu. Šį kartą noriu nevartoti visų garsių frazių, kad tai – mano geriausias, muzikaliausias ar stipriausias albumas.

Aš galiu pasakyti tik tiek, kad jis atspindi matyt patį brandžiausią iki šiol mano gyvenimo laikotarpį, kuriame pradėjau suvokti visas savo klaidas, kuriame nustačiau savo gyvenimo vertybes, kuriame pradėjau aiškiau matyti, koks noriu būti iš tiesų. Todėl šis albumas man be galo svarbus. Jis pasako apie mano paties metamorfozes, tačiau tikiu, kad tai išgyvena kiekvienas iš mūsų. Anksčiau ar vėliau“, – apie savo naujausią darbą dalinosi mintimis Kazimieras Likša.

Pasak atlikėjo daina „Kur mano vieta“ yra viena tų dainų, kuri labai aiškiai atskleidžia jo paties vidines ir muzikines paieškas.

„Taip kaip albume pasakoju žmogaus vidines kovas, ieškant savo geriausios versijos, taip ir šioje dainoje noriu klausytojams parodyti, kad aš taip pat kas kartą ieškau vis naujų muzikinių formų pristatyti save. Nenoriu, kad mano dainos būtų vienodos. Noriu klysti. Noriu ieškoti, kol galiausiai atrasiu. Labai džiaugiuosi, kad mano muzikiniai bendražygiai Tadas Daumantas ir Snorre Bergerud man leidžia tai pasiekti.

Niekada negalvojau, kad viską moku ir kad viską galiu pats. Aš galiu sukurti gerą dainą. Galiu parašyti gerą melodiją, tačiau visada tikiu kūrybiniu procesu kartu su kitais talentingais žmonėmis, kuriais aš pats tikiu ir pasitikiu. Tai visuomet atneša naujų spalvų“, – apie naujausią singlą „Kur mano vieta“ kalbėjo dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją