Palikęs triukšmingąjį Londoną muzikantas nusprendė įsikurti Surėjaus grafystėje. Erdviuose namuose, kuriuose yra ir sporto salė, ir žaidimų kambarys, ir baseinas, James‘as, be abejonės, įrengė ir savo studiją. Būtent joje dainininkas kartu su kolega Andrew Jacksonu dieną naktį kūrė ir įrašinėjo savo naują muziką, rašoma pranešime spaudai.

„Nuo pat pirmos dienos žinojau, kaip noriu, kad skambėtų šis albumas. Be to, pirmą kartą sukūriau albumą be pertraukimų, o tai tikrai girdisi. Dar pastebėjau, kad dirbant iš namų leidau sau būti pažeidžiamesniu“, – pasakoja dainininkas.

James Arthur – „Medicine“

Pirmasis albumo autobiografinis singlas „Medicine“ išėjo dar šių metų pavasarį ir iškart tapo hitu. Jį James‘as parašė vos pradėjęs kurti šį albumą: „Paprastai pirmoji daina kuriant albumą būna prasta. Tačiau ta priverstinė pertrauka ir susikaupusi įtampa padarė savo darbą – „Medicine“ tiesiog išsprogo iš vidaus“, – specialios spaudos konferencijos metu kalbėjo J. Arthuras.

Naujausiame savo albume muzikantas atskleidžia ir savo meilę jausmingam emo rokui („Losing You“), ir savo ypatingus vokalinius sugebėjimus („Déjà Vu“), ir pokalbį su dukra vardu Emily, kurią jis vieną dieną galimai turės („September“). Albumą reziumuoja kūrinys „SOS“:

„Viskas, ką norėjau pasiekti šiame albume, atrodo, susidėliojo šioje dainoje: sunkus rokas ir „30 Seconds to Mars“ stiliaus priedainis. Šis kūrinys skamba ir kaip laisvė, ir kaip viltis“, – apie savo naują kūrybą su užsidegimu pasakoja britų žvaigždė. Su šiuo albumu jis planuoja leistis į muzikinį turą. Tai įvyks jau kitais metais.

Klausytis James‘o Arthuro albumo „It'll All Make Sense In The End“ galite čia:

James‘as Arthuras išpopuliarėjo britiško „X Faktoriaus“ metu – jis laimėjo šį muzikinį TV projektą 2012 m. Netrukus jo karjera šovė į aukštumas. Šiuo metu dainingasis britas yra pardavęs daugiau nei 30 mln. įrašų visame pasaulyje. Jo superhitas „Say You Won‘t Let Go“ pasiekė 1 milijardą perklausų vien „Spotify” platformoje (dabar šis skaičius viršija 1,7 mlrd.). Karantino metu su britų prodiuseriu Sigala išleistas singlas „Lasting Lover“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją