Klipą režisavo Rei Nadal, jo istorija sukasi apie tai, kaip iš vakarėlio grįžtantys grupės nariai rezga planą nužudyti vokalistą Damiano. Tiesa, grupės nariai įspėja, kad vaizdą turėtų atsargiai žiūrėti epilepsija sergantys asmenys.

Naujausią klipą galite išvysti čia:

„Maneskin“ yra italų roko grupė, kurią sudaro vokalistas Damiano Davidas, bosistė Victoria de Angelis, gitaristas Thomas Raggi ir būgnininkas Ethanas Torchio. Ši jauna 4 narių grupė greitai tapo pasauliniu reiškiniu, ypač daug gerbėjų jai atnešė pergalė šių metų „Eurovizijos“ konkurse. Paskutinės išleistos jų dainos „Zitti E Buoni“, „I Wanna Be Your Slave“ ir „Beggin“ tapo pasauliniais hitais.

Neseniai grupė paskelbė apie rengiamą koncertinį turą „Loud Kids “ Europoje. Bilietai į pasirodymus buvo išparduoti vos per 2 valandas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)