Naujame single „Lay me down“ atlikėja kalba apie meilę, grįstą kančia ir priklausomybe, rašoma pranešime spaudai. Kai žmogus puikiai supranta, kad santykiai jį skaudina, tačiau suvokia, kad jų nutraukimas viską tik dar labiau pablogintų. Jis priimama žaidimo taisykles ir santykius paverčia keistu malonumu.

Monique – „Lay Me Down“

„Lay Me Down“ Monique parašė kartu su žinoma Suomijos dainininke ir dainų kūrėja Ilon, dainą prodiusavo legendinis suomių popmuzikos prodiuserių duetas „Los Rollos“ ir lietuviškų hitų prodiuseris plucando. Kūrinys gimė kūrybinės stovyklos Suomijoje metu. Jis pasirodo po ankstesnio atlikėjos singlo „Friends“.

„Puikiai pamenu „Lay Me Down“ pradžią. Vos tik išgirdusi pirmąsias dainos eilutes, supratau, kad šią dainą būtinai privalo išgirsti mano gerbėjai. Mane stipriai palietė dainos žodžiai ir melodija. Kūrinys labai lengvai ir ritmiškai pasakoja istoriją, su kuria bent kartą gyvenime esame susidūrę kiekvienas.
Visi dainų kūrėjai žino, kad taip papasakoti istoriją nėra lengva, todėl man ši daina labai ypatinga. Esu tikra, kad išgirdę „Lay Me Down“ kiekvieną kartą pradėsite šokti, nesvarbu ką veiksite ir kur būsite“, – apie naują singlą pasakoja Monique.

Pasaulinio lygio muzikinių klipų standartus atitinkantį kūrinio „Lay Me Down“ vaizdo klipą režisavo kino ir reklamų režisierius Simas Lindešis: „Tai išskirtinė daina: jautri, stipri ir pripildyta Monique vidinio pasaulio. Vaizdo klipe mes būtent ir žaidėme su jos vidiniu pasauliu, simboliais ir skirtingomis emocijomis. Romantiškas akimirkas klipe sujungėme su tamsia ir kiek aštroka Monique puse.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)