„Visada buvau tarsi atvira knyga savo gerbėjams, tačiau Irene dėl savo jautrumo ir kūrybiškumo, parodys tokią mano pusę, kurios dar niekas nematė“, – pažymėjo Celine. „Esu tikra, kad būtent ji papasakos mano istoriją nuoširdžiausiai“.

Filme žiūrovai pamatys Celin Dion neįtikėtinai įdomią gyvenimo istoriją ir kelią į karjeros aukštumas, įskaitant legendinių albumų pristatymus, apdovanojimų ceremonijas, muzikinius turus po pasaulį ir muzikinę rezidenciją Las Vegase.

„Leistis į šią kelionę su tokia legendine menininke kaip Celine Dion man, kaip filmų kūrėjai, yra nepakartojama galimybė“, – emocijas sunkiai tvardė režisierė Irene Taylor. „Nekantrauju su visais pasidalinti įvairialypiu šios pasaulinės superžvaigždės portretu.“

53 metų hito „My Heart Will Go On“ atlikėja Celine Dion savo muzikinę karjerą pradėjo vos keturiolikos. 38 m. prodiuseris Rene Angelilas įžvelgė didžiulį potencialą ir įkeitė savo namą, kad galėtų paremti pirmąjį dainininkės albumą. Vėliau jiedu tapo pora. 2016 m. Rene mirė po ilgos kovos su vėžiu.

Per kone 40 metų karjerą Celine Dion pardavė daugiau nei 250 milijonų albumų, pelnė 5 „Grammy“ apdovanojimus, 2 „Oskarus“ ir daugybę kitų įvertinimų. Dainininkė iki šiol koncertuoja ir dar šiemet žada sugrįžti į Las Vegasą, kuriame surengs 10 pasirodymų su nauja programa. Dainininkės muzikinis turas po pasaulį, kurį nutraukė pandemija, atsinaujins jau kitąmet. Celine Dion aplankys ir Europą.

Režisierė Irene Taylor už kūrybą yra apdovanota prestižinių kino festivalių „Sundance“ ir „Tribeca“ prizais, „Peabody“ ir „Emmy“ apdovanojimais, o jos trumpo metro dokumentinis filmas „The Final Inch“ – nominuotas „Oskarui“.

Filmą apie Celine Dion finansuoja „Sony Music Entertainment“. Kol kas filmo premjeros data nėra skelbiama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)