Alicia Keys vaizdo klipe – Snoop Dogg ir kiti reperiai

Šiemet sukanka 20 metų nuo Alicios Keys karjeros pradžios. Per tą laiką ji užkariavo žmonių širdis, laimėjo 15 „Grammy“ statulėlių ir tapo viena sėkmingiausių XXI amžiaus muzikos kūrėjų. Naujausio jos singlo „Lala“ pompastiškame vaizdo klipe duoklę dainininkei atiduoda tokie reperiai kaip Snoop Dogg, Khalid, Swae Lee ir kiti.

Kygo fortepijonu groja net po vandeniu

Kygo turbūt jau nebereikia pristatinėti, o jo skambesį sunku supainioti su kito kūrėjo dainomis. Lietuvoje viešėjęs ir mūsų kraštuose itin mėgiamas norvegų prodiuseris, rodos, niekada nesiilsi. Naujasis Kygo vaizdo klipas nufilmuotas egzotinėse salose. Panašu, kad tai galėtų būti Bahamai. Jame žymusis norvegas sėda prie nuskendusio fortepijono ir ima savo kūrybą skleisti net po vandeniu.

Kazachstanietis ir žymi amerikietė apjungė savo jėgas

Lietuvoje kitąmet jau antrą kartą koncertuosianti JAV dainininkė LP įrašė bendrą kūrinį kartu su šių metų „Grammy“ laimėtoju iš Kazachstano – muzikos prodiuseriu Imanbek. Dainos vaizdo klipas nufilmuotas kosminėje aplinkoje. Jame LP atlieka pagrindinį vaidmenį, o kazachstanietis, kaip jau įprasta, vis dar išlieka paslaptingas.

Demi Lovato ir G-Eazy bendrame vaizdo klipe – abiejų dainininkų nuopuoliai

Vienu žaviausių šių dienų hip hopo atlikėju tituluojamas, ukrainietiškų šaknų turintis G-Eazy šiandien išleido savo įvairialypį albumą „These Things Happen Too“, o praeitą savaitę iš šio albumo buvo pristatytas jo ir dainininkės Demi Lovato singlas „Breakdown“. Dainos vaizdo klipas iš praeities prikelia abiejų dainininkų nuopuolius – Demi Lovato perdozavimo istoriją ir G-Eazy mestus kaltinimus dėl smurto.

Lil Nas X – „Thats What I Want“

Praeitą savaitę vienas ryškiausių šių dienų reperių Lil Nas X pristatė ilgai lauktą debiutinį albumą „Montero“. Pristatymo dieną gerbėjus jis apdovanojo ir dar viena naujiena – „Thats What I Want“ singlu. Šios dainos vaizdo klipas jau dabar yra tituluojamas vienu gėjiškiausių muzikos istorijoje. Klipo veiksmas prasideda, kai Lil Nas X suvaidina traumą amerikietiško futbolo aikštelėje tik tam, kad galėtų su kitu komandos draugu likti persirengimo kambaryje vienumoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją