Muzikos verslo senbuviai – Katažina ir Deivydas Zvonkai – didžiuojasi savo vaikais bei jų gabumais. Dalį jų žinomos šeimos sekėjai gali išvysti naujausiame Zvonkų šeimos kūrinyje – „Nieko tokio“.

„Sunku patikėti, kad mano mažoji Kornelytė jau užaugo iki savo pirmosios solinės dainelės. Būdama jos amžiaus apie sceną galėjau tik pasvajoti...

Neslėpsiu, giliai širdyje labai norėjau ir tikėjau, kad mano vaikai būtų neabejingi muzikai. Dievas išgirdo mano maldas.

Šiandien mūsų princesė stoja prie mikrofono ir dovanoja jums dainelę, kurios temą pati ir pasufleravo – „Nieko tokio“. Dainuojam kartu!“ – kviečia K. Zvonkuvienė.

Vaikiškame vaizdo klipe nusifilmavo ne tik dainą atliekanti Kornelija, bet ir jos brolis. Vaikų debiutas socialiniuose tinkluose sutiktas itin palankiai – ne vienas pastebėjo, kad mažyliai yra tikros muzikalių tėvų kopijos.

Delfi primena, kad 2014 metais liepą susituokusi pora dvynukų susilaukė 2016 metų gruodį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)