Antano Skučo vardas besidomintiems lietuviškąja animacija turbūt puikiai žinomas. Jis yra tokių animacinių filmų kaip „Nebaigta pasaka“, „Iliuzija“, „Karalienės liūnas“, „Ką kuždėjo Nidos kopos“, „Puntuko akmuo“, „Grybų karas¨, „Lakštingalų slėnis“, „Mūsų senis besmegenis“ ir kt. autorius, o 2009 metais už geriausią animacinį filmą „Vaikystės dienoraštis“ apdovanotas „Sidabrine gerve“.

Pasak animatoriaus, dainos „Numiriau“ klipas buvo kuriamas kiek daugiau, nei mėnesį. Kadangi jis pieštas ranka, tai reiškia, kad kiekvienas veikėjas buvo perpieštas dešimtis ar šimtus kartų, o iš viso buvo nupiešta apie tūkstantis piešinių. Panašus stilius bei technika buvo naudojama ir filme „Grybų karas“, tad pasak A. Skučo, darbas neprailgo.

Dainą sukūręs Gytis Ambrazevičius džiaugiasi šia bendradarbyste. „Ramia širdimi atidaviau dainą į Antano rankas, pasiūliau tik pirminę idėją, o visa kita palikau jo valiai, nes žinojau ankstesnius darbus, tad pilnai pasitikėjau ir, kaip matome, tai davė puikų rezultatą“, - pranešime spaudai sako jis.

Atlikėjas taip pat džiaugiasi, kad prie dainos prisidėjo ir savo balsais ją papildė ne tik grupės nariai, bet ir tokie puikūs kviestiniai muzikantai kaip „Baltojo Kiro“ lyderis Tautvydas Augustinas, Benas Malakauskas ir Lukas Norkūnas.

Naujasis Gyčio Ambrazevičiaus ir Grupės albumas bus pristatytas spalio 7 d. koncerte muzikiniame klube „Tamsta“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)