„Mes ekspromtu sudainavom pasaulinį hitą „Shallow“, kurio vaizdo įrašas mano feisbuko muzikinėje paskyroje jau surinko beveik 500 000 peržiūrų“, – apie muzikinės draugystės pradžią su studente Asli, atvykusia į Lietuvą pagal „Erasmus“ programą, pasakoja Voldemars.

„Pamaniau, kad sulaukus tiek dėmesio, būtinai reikia pasinaudoti proga, kol Asli dar Lietuvoje ir sukurti profesionalų bendrą muzikinį projektą: juo tapo mano autorinė daina „Švyturys“, kurios tekstą į anglų kalbą išvertė bičiulė Vylūnė Pračkailaitė. Tad paėmėm ir padarėm“, - šypsosi Voldemars.

Dainos aranžuotę kūrė ir dueto vokalus įrašė muzikos prodiuseris Donatas Tamašauskas aka Dzouns, rašoma pranešime spaudai.

Tobulumo visame kame siekiantis Voldemars pagalvojo, kad dainai vis tik dar kažko trūksta. Taip kūrinio išpildyme atsirado dar vienas duetas: Gertrūdos ir Laimio Krunglevičių – DUOVIOLA - įgrotos altų partijos.

Na, o kai jau kūrinys skambėjo taip, kaip buvo siekta, Voldemars ėmėsi vaizdo klipo filmavimo darbų. Ištikimiausieji jo gerbėjai žino, kad filmavimas – dar viena dainininko aistra, tad ir šios veiklos jis ėmėsi su užsidegimu!

„Klipą filmavau ir montavau pats, tačiau esu labai dėkingas savo geram bičiuliui ir scenos partneriui Giedriui Balčiūnui - Mr. Jumbo - kuris padėjo nufilmuoti scenas su manimi, nes to fiziškai atlikti pačiam nelabai įmanoma“, – vaizdo klipo filmavimo užkulisius atskleidė dainininkas.

Kauniečiams vaizdo klipas turėtų kelti ir tam tikrus sentimentus: mat jis filmuotas Laisvės alėjoje, Santakoje, bei tarp naujai įrengtų Vienybės aikštės fontanų.

Paklaustas, kaip vertina turkės Asli įtaką būtent šiai dainai, Voldemars atsakė: „Asli mane sužavėjo: jos toks sodrus vokalas, o aukštos natos tiesiog paliečia giliausias širdies kerteles. O dar ir tiksli intonacija! Viskas, ko reikia tikrai scenos profesionalei“, – gražių žodžių scenos partnerei negailėjo Voldemars.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)