Little Mix – „Love (Sweet Love)“

„Love (Sweet Love)“ vaizdo klipas nufilmuotas įspūdingoje vietoje su dar įspūdingesne scenografija. Jame dainininkės tarsi deivės sėdi sostuose, kol jas bando sudominti į dvarą atvykę svečiai.

Šiemet – ir albumas, ir gimdymai

„Little Mix“ kūdikiai turėtų gimti dar šiemet – bent jau taip skelbia užsienio žiniasklaida. Panašu, kad išties ilgai laukti neteks. Naujausiame merginų grupės vaizdo klipe nei vienai, nei kitai grupės narei nebepavyko paslėpti savo nėštumo.

Tačiau, panašu, kad tėvystės rūpesčiai „Little Mix“ nesutrukdys ir toliau sėkmingai koncertuoti. Kaip rašoma grupės pranešime žiniasklaidai, dar 2022 m. yra suplanuotas „Little Mix“ muzikinis turas pavadinimu „Confetti“.

O dar šių metų lapkritį pasirodys ir naujausias „Little Mix“ albumas „Between Us“. Jis žymės šiuo metu populiariausios merginų grupės dešimties metų jubiliejų. Beje, „Love (Sweet Love)“ yra pirmasis singlas iš būsimojo albumo.

Iškovojo istorinį apdovanojimą

Sėkmingiausia merginų grupe „X faktoriaus“ istorijoje tituluojama „Little Mix“ pripažinimą išsikovojo ne skandalais, o išskirtiniais balsais. Taip pat „Little Mix“ yra puikus pavyzdys to, kad TV šou užgimę projektai gali būti ilgalaikiai.

Grupė jau yra išleidusi šešis albumus, turi daugybę hitų, o jų apdovanojimų sąrašas begalinis. Pavyzdžiui, šiemet „BRIT Awards“ ceremonijoje „Little Mix“ buvo įteiktas geriausios britų grupės apdovanojimas. Tai yra pirmas kartas istorijoje, kai tokį įvertinimą atsiėmė merginų grupė.

Iš viso jau yra parduota daugiau nei 50 mln. „Little Mix“ įrašų visame pasaulyje. Vien „YouTube“ platformoje jų vaizdo klipų peržiūros viršija 3 milijardus, o bendrai internete merginos gali pasigirti kone 12 milijardų perklausų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)