„Aš tiesiog be žodžių – SEL yra SEL. Ir tuo viskas pasakyta. Koncertas įspūdingas, fejerverkai nuostabūs, o atmosfera koncerte buvo tiesiog fantastiška“, – sakė gerbėja Inesa.

Tik žengus grupei SEL į sceną žiūrovai akimirksniu pašėlo ir mėgavosi kiekviena sekunde, rašoma spaudos pranešime.

Koncerto metu Egidijui Dragūnui nestigo geros nuotaikos, jis mėgavosi tuo, kad susirinkusi publika visas dainas dainavo kartu.

Žiūrovai išgirdo visas populiariausias ir naujas grupės dainas, kurias lydėjo išskirtiniai vizualiniai projektai bei specialieji efektai.

SEL koncerte susirinkusius žiūrovus pradžiugino į sceną pasikviesdamas atlikėją Soliarį, su kuriuo atliko dvi bendras dainas „Tik Tok“ ir „Skrendu“. Be to, visus labai nustebino, kai Egis į sceną pasikvietė atlikėją Viliją Matačiūnaitę ir kartu atliko dainą „Tai mano kelias“.

„Aš esu labai dėkingas visiems atvykusiems į koncertą. Tai buvo nuostabu. Ačiū už tokias geras emocijas ir už tokį palaikymą. O nuo šiandien mes jau ruošiamės sekančiam koncertui, kuris įvyks Kauno „Žalgirio“ arenoje gruodžio 25 dieną“, – anonsavo E. Dragūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (256)