Žinantys grupės lyderį Egidijų Dragūną, jau turėjo daugybę progų įsitikinti, kad ką jis bedarytų, viskas būna galingai, su "daug garso ir šviesų". Ne išimtis ir būsimas koncertas, kuriam buvo ilgai bei atsakingai ruošiamasi.

"Daugeliui karantinas surišo rankas, gerokai apribojo galimybes išpildyti didesnius sumanymus. Bet mums tai ne priežastis leisti aukštai iškeltą koncertų kokybės kartelę, todėl šiam pasirodymui ruošiamės kaip niekad stipriai", - patikina Selas.

Be to, kad susirinkę gerbėjai stebės grupės pasirodymą įspūdingo dydžio scenoje, ypatingų specialiai kurtų vizualizacijų, ne tik jau hitais tapusių, bet ir visiškai naujų kūrinių, žmonių lauks ne vienas malonus siurprizas. Pavyzdžiui, su SEL pasirodys ir kiti žinomi atlikėjai.

Apie tai socialiniuose tinkluose neseniai užsiminęs Selas pasakoja iki šiol sulaukiantis daugybės žmonių žinučių su spėlionėmis, kas gi tai galėtų būti.

Tiesa, grupės lyderis sako, jog buvo ir teisingų spėjimo variantų, tačiau jis yra linkęs kelių kortų neatskleisti iki pat koncerto. Juk taip tik įdomiau.

Koncerto organizatoriai primena, kad į renginį šeštadienio vakarą galės patekti ir tie, kurie anksčiau buvo nusipirkę bilietus į kitus grupės pasirodymus, tačiau šiuos teko atšaukti dėl pandemijos. Visiems į Kalnų parką rekomenduojama atvykti kuo anksčiau, kad nesusidarytų spūstys ir į koncertą visi patektu laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)