Dar 2004-aisiais „Grammy“ laimėtojas Nelly kartu su kitu šio prestižinio apdovanojimo laimėtoju, kantri muzikos žvaigžde Timu McGrawu išleido pirmąjį kantri muzikos motyvų turintį singlą „Over and Over“. Nuo tada reperis ėmė planuoti šiandien pasirodžiusį albumą.

„Paskutinis dalykas, kurio norėjau, tai kažką įžeisti apsimetant, jog gerai pažįstu kantri muziką, nes kadaise man pasisekė sukurti vieną hitą“, – portalui „Billboard“ pasakojo pats Nelly. Taigi prieš išleisdamas „Heartland“ Nelly, kaip pats sako, „atliko visus namų darbus“ kantri muzikos sostinėje Nešvilyje.

Nelly, Breland, Blando Brown – „High Horse“:

Naujausiame Nelly albume „Heartland“ skamba daugybė kviestinių kantri muzikos žvaigždžių balsų. Jau pirmoje dainoje išgirsite kantri duetą Florida Georgia Line, kurį Nelly vadina savo broliais. Taip pat albume uždainuoja šiuo metu itin populiarus minėtojo žanro atlikėjas Blanco Brownas, taip pat dainininkai Darius Ruckeris, Kane‘as Brown‘as ir kiti. „Heartland“ dominuoja kantri muzika, kurią atlieka ne, kaip įprasta, baltaodžiai, o skirtingų rasių atlikėjai.

Nelly, Florida Georgia Line – „Lil Bit“:

Šiaurės Amerikos vidurinėje dalyje yra 19 valstijų, įskaitant Misūrį, kuriame augo, gyveno ir tebegyvena Nelly. Visos šios valstijos sudaro šalies šerdį, vadinamąjį „heartland“. Kai kurie šią teritoriją vadina „praskrendama JAV dalimi“, tačiau 99 milijonams žmonių tai yra namai.

„Heartland“ albumas ir jo pavadinimas yra duoklė žmonėms, kurie kilo iš šios Amerikos dalies. Žmonėms, kurie sunkiai dirba, myli įvairių stilių muziką ir palaiko mane. Šis albumas yra mano padėka kantri muzikai“, – sako Nelly.

Reperio Nelly kantri muzikos įkvėptas albumas „Heartland“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)