Retais, tačiau itin kokybiškais gyvais pasirodymais garsėjanti grupė „Royce“ pirmąjį naujausio savo albumo pristatymo koncertą surengs spalio 8-ąją dieną, rašoma spaudos pranešime. Kaip teigė grupės vokalistas Ilja Gun, šio pasirodymo kolektyvas laukia su dideliu nekantrumu.

„Nors niekada nebuvome ta grupė, kuri kas mėnesį rengtų po kelis koncertus, tačiau ši pertrauka net ir mūsų standartais buvo kiek ilgoka. Tuo labiau, kad per šį laiką išleidome ir naują albumą, kurio kūrinių gyvomis interpretacijomis labai nekantraujame pasidalinti su klausytojais“, - mintimis dalinosi grupės lyderis.

Naujausias „Royce“ albumas „JUDA“ dienos šviesą išvydo kovo pradžioje ir sulaukė nemažai grupės gerbėjų pozityvių įvertinimų. Pasak Ilja, tai buvo daugiausiai susidomėjimo sulaukęs „Royce“ albumas per visą kolektyvo gyvavimo istoriją. Todėl grupės nariai aktyviai ruošiasi ir išskirtiniam pristatymo koncertui.

„Norime tinkamai atsidėkoti žmonėms už parodytą dėmesį ir pagarbą mūsų naujausiam darbui. Manau, tai bus didžiulė šventė ir mums, ir publikai. Kas seka mūsų veiklą, žino, kad kiekvienam savo gyvam pasirodymui ruošiamės labai atsakingai. Tad Vilniaus publikai ketiname patiekti itin kokybišką muzikinį patiekalą“, - kalbėjo „Royce“ vokalistas.

Koncerto metu „Royce“ ne tik pristatys naujausią savo kūrybą, bet ir atliks tokius jau gerbėjų pamėgtus kūrinius, kaip „Coming Home“, pagal Justino Marcinkevičiaus eiles parašytą kūrinį „Eikit Žmonės“, su Lietuvos muzikos legenda Igoriu Kofu įrašytą dainą „Iš Smėlio ir Pieno“ bei kitus grupės hitus.

Grupė „Royce“, kurią sudaro vokalistas Ilja Gun, gitaristas Karolis Žioltikovas, klavišininkas Justas Katauskis, būgnininkas Dainius Kažukauskas, bosistas Artur Mamin, pritariančioji vokalistė Kristina Jatautaitė bei gyvo garso režisierius Mindaugas Putna, savo diskografijoje turi tris studijinius albumus.

2014 m. susibūręs kolektyvas pirmuosius veiklos metus gyvavo kaip grupės „playing the Depeche“ tribute projektas. Vėliau pasuko savos kūrybos keliu ir 2016 m. publikai pristatė pirmąjį autorinį albumą „Black Lights“. Po dviejų metų pasirodė ir antrasis grupės studijinis darbas „Mano America“.

Šiemet išleistas albumas „JUDA“ tapo pirmuoju pilnu grupės rinkiniu gimtąja lietuvių kalba. Be autorinių grupės tekstų, elektroninio roko rūbu albume buvo aprengtos ir Lietuvos literatūros klasikų Antano A. Jonyno, Vinco Mikolaičio-Putino bei Vytauto Mačernio eilės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją