Black Eyed Peas“ dainai pasikvietė venesualietę

Nepailstantys hitų kūrėjai, viena sėkmingiausių visų laikų grupių „Black Eyed Peas“ išleido dar vieną muzikinį grynuolį pavadinimu „HIT IT“. Šįkart savo žavesiu vyrukų trijulę papildė dešimtis milijonų sekėjų turinti influencerė iš Venesuelos Lele Pons. Taip pat – reperė Saweetie.

Karnavalo nuotaikos vasaros pabaigoje

Vos pasirodęs vasaros pabaigos himnu vadinamas singlas „Pepas“ jau spėjo išpopuliarėti ir Lietuvoje . Jo autorius – puertorikietis Farruko. Jis tarsi žuvis vandenyne nardo populiariosios muzikos žanruose ir už tai Lotynų Amerikoje yra gavęs netgi kelis „Grammy“ apdovanojimus.

Į brazilo dainų kolekciją – dar vienas žinomas vardas

Kita Lotynų Amerikos žvaigždė, brazilas ALOK pristatė šviežutėlį singlą su švelniabalsiu, ritmenbliuzo scenos numylėtiniu Johnu Legendu. Tai – nebe pirmas kartas, kai su šiuo brazilu noriai dirba gerai žinomos muzikos žvaigždės. Jis jau yra įrašęs dainų su Zara Larsson, Jasonu Derulo ir netgi „The Rolling Stones“!

Olando ir ukrainietiškų bei rusiškų šaknų turinčių atlikėjų trio

Olandas Martinas Garrixas, įrašęs Europos futbolo čempionato himną kartu su roko ikonomis Bono ir The Edge, šią vasarą neskubėjo atostogauti ir paruošė dar vieną staigmeną šokių muzikos mėgėjams. Šįkart – tai jo ir hip hopo gražuoliuko, ukrainietiškų šaknų turinčio G-Eazy darbas pavadinimu „Love Runs Out“. Prie jo savo balsu prisidėjo ir rusų kilmės atlikėja Sasha Sloan.

Kygo atveria kelius naujiems talentams

Kygo, turbūt, jau nebereikia pristatinėti, o jo skambesį sunku supainioti su kito kūrėjo dainomis. Lietuvoje viešėjęs ir mūsų kraštuose itin mėgiamas norvegų prodiuseris, rodos, niekada nesiilsi. Savo klausytojams jis visada turi kažką naujo parodyti. Šįkart tai – meilės daina „Love Me Now“, kurią atlieka perspektyvi 19-os metų dainininkė Zoe Wess.

Calvinas Harrisas kuria prisidengęs pseudonimu

Superprodiuseriu vadinamas Calvinas Harrisas irgi kuria nepailsdamas, o kad atskirtų savo kūrybines idėjas, susigalvojo sau alter ego. Tai – Love Regenerator. Pasislėpęs po šiuo pseudonimu Calvinas leidžia house ir reivo kultūros įkvėptą muziką. „We Can Come Together“ – naujausias Love Regenerator darbas, kuriame skamba žaviojo dainininko Eli Brown balsas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)