„N.O.N.S.“ – daina apie virtualias pažintis ir pasimatymus karantino metu – dalyką, kuris tikrai ne vienam įsiminė šiuo sudėtingu laikotarpiu.

„Esu tikras, kad save dainoje galės išgirsti ne vienas. Kadangi tuo metu su niekuo nesusitikinėjau, norėjau išsklaidyti nuobodulį, tad nusprendžiau išbandyti visiems gerai žinomą pažinčių programėlę. Čia ne tik susipažinau su daugybe skirtingų ir labai įdomių žmonių, bet ir išmokau naujų trumpinių, kaip NONS (liet. jokių vienos nakties nuotykių), NOSFD (liet. jokio sekso pirmo pasimatymo metu), DTE (liet. nusileidęs ant žemės). Pradėjus aiškintis jų reikšmes, atėjo ir įkvėpimas naujai dainai“, – pranešime spaudai pasakoja Dennis.

Tiesa, šis kūrinys pasirodė po gan ilgos pertraukos – itin perspektyviu ne kartą anksčiau įvardinto dueto gerbėjai naujos kūrybos laukė net keletą metų. Tam įtakos turėjo skaudžios Dennis skyrybos, po kurių jo prioritetu tapo dukra.

„Noriu būti geriausias tėtis, koks tik galiu būti savo dukrai, tad kūrybą ir muzikinę veiklą teko palikti antrame plane. Tam reikia daug laiko ir jėgų, tačiau tai yra mano prioritetas. Paradoksalu, kad nors karantinas buvo labai sunkus ir emociškai įtemptas laikotarpis, būtent jo metu gimė nemažai kūrybos, kurią dabar pradedame leisti“, – sako muzikantas.

Karantino sesijų metu gimusi nauja kūryba – kitokia nei ta, prie kurios klausytojai buvo pripratę. Su daugeliu žinomiausių Lietuvos grupių ir atlikėjų dirbantis multiinstrumentalistas bei muzikos prodiuseris F.Venckus ir gitaristas bei vokalistas D.Steenbergas naujame kūrybiniame etape atsisakė nuostatų dėl stiliaus ir žanro, tad ir dainoje „N.O.N.S.“ atsiradę repo ir hiphopo elementai daugeliui gali pasirodyti kiek netikėti.

„Man yra didelė garbė kurti kartu su tokiu profesionalu kaip Faustas. Tai yra vienas talentingiausių žmonių, su kuriais man yra tekę kurti. Viskas prie ko jis prideda rankas skamba nuostabiai, net ir blogiausią dieną jam nėra lygių. Tik nepasakokite jam, kad aš tai sakiau!“, – juokėsi olandas.

Šiuo metu grupė turi daug medžiagos naujiems kūriniams, tad jų klausytojai gali tikėtis jau artimiausiu metu. Po vasaros „Model Citizens“ planuoja ir mini albumo leidybą. Nors planuose yra ir koncertų – apie juos muzikantai kol kas kalba atsargiai ir tikslių datų neskelbti neskuba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)