Koncerte po atviru dangumi „Kabloonak“ žada dar kartą sugroti naują, vos prieš porą mėnesių išleistą minialbumą „Teach me“.

„Šis koncertas bus paskutinis Kabloonak šiltojo sezono akordas, tad ten jau bus sudėta visa besibaigiančios vasaros nostalgija“, – pranešime spaudai intriguoja muzikantas.

Prieš išgirstant naujus, o taip pat ir kone mintinai išmoktus „Kabloonak“ kūrinius į sceną lips nuoširdaus ir melancholiško balso savininkė, muzikos kūrėja bei atlikėja Rūta MUR. Tai bus savotiška premjera ir grupei – anksčiau dalintis viena scena su dainininke jiems nėra tekę.

Paties Jono vasara – kupina koncertų ir nuotykių, tad studijos durys iki rudens užvertos. Be nuotykių neapsiėjo ir praėjusį savaitgalį pajūryje surengti koncertai: „Klaipėdoje vos nebuvome nupūsti nuo scenos jūrinio štormo, o Palangoje lietus pasiglemžė scenos apšvietimą, bet abejais atvejais pagrojome sklandžiai ir šiais nekeliavimo laikais galėjom pasijusti kaip išvykę į užsienį.“

Ištikimiems klausytojams jau išmokus niūniuoti „Am I“ ir „Bruises on Her Legs“, atlikėjas pripažįsta, kad naujas melodijas nešti į sceną lengva nebūna.

„Kad ir su kokiu entuziazmu išsineši jas iš studijos – tikėtis momentinės sėkmės paleidus ant scenos yra naivu. Klausovas visados tikisi išgirsti šlagerių, kuriuos jau gali paniūniuoti. Tačiau tai – natūralu, o gyvam atlikime švieži kūriniai dar taipogi bręsta ir įgauna svorio,“ - sako jis.

Patį muzikantą nustebino ir tai, jog iš visų naujojo EP „Teach me“ dainų būtent kūrinys „Lovely“, kuriam skirta mažiausiai laiko, yra klausomiausias. Išgirsti jį bei visą skaitmeninį albumą „Teach me“ Jonas kviečia Youtube, Spotify, Bandcamp ir Pakartot platformose bei primena, jog atlikėją galima palaikyti klausantis jo muzikos legaliai.

Paskutinė proga išgirsti albumo kūrinius gyvai šią vasarą – rugpjūčio 11 d., trečiadienį 20 val., „Downtown Forest“ hostelio teritorijoje (Paupio g. 31A). Renginyje reikalingas galimybių pasas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)