Kūrybinė vaizdo laboratorija „Visogerolab“ kviečia pasinerti į šį nuotykių ir metaforų sūkurį bei pabandyti įminti autorių mįslę.

„Kartu su vaizdo klipo režisieriumi Rob B Colton pradėjome dirbti prie scenarijaus dar vasario mėnesį. Nors ir daina iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti paviršutiniška, joje glūdi svarbi žinutė, kurią mes norėjome ištransliuoti vaizdo klipe. Idėjos mus nunešė taip toli, kad mes dažnai atsisukdami vienas į kitą sukome pirštą prie smilkinio. Nežiūrint į tai, nė vienos drąsiausios idėjos nenumėtėme į šalį. Išdrįsome drąsiai svajoti ir neapriboti savo polėkio“, - pranešime spaudai sako E. Bechter.

Dainos ir vaizdo klipo premjera:

Aktorius teigia, kad nežiūrint į materialinę pusę, svarbiausi yra žmonės, kurie prisidėjo prie vaizdo klipo savo kūrybine energija.

„Noriu labai padėkoti choreografui Vladislavui Volkovui, kuris turėjo kantrybės dirbti su manimi prie šokių. Tai buvo nelengva užduotis, juk aš nešokęs gerus 14 metų. Taip pat šokėjoms Sigutei Gaučytei, Katiai Bolšakovai, Žiedai Žilakauskaitei, kurioms teko 12 valandų laukti savo pasirodymo aikštelėje su tona grimo. Apšvietėjui Vytautui Gudaičiui už tokį darbštumą ir atsidavimą, operatoriui Mateusz Mozyro už profesionalumą ir buvimą iki galo. Montažo režisierei Agnei Juškėnaitei, už tai, kad iš viso sutiko montuoti tokį nelengvą projektą, nors ir turėjo begalę kitų darbų. Aikštelės dailininkei Ramintai Šlepikaitei už profesionalumą ir nuostabią estetiką. Visam grožio cechui, kurį kuravo „NO1 image pro laboratory”, taip pat Leonardui Leo už nuostabų grimą ir buvimą su mumis iki paryčių. Efektų meistrui Lukui Čestovui už tokį greitą ir kokybišką darbą, visai „Actors Gym“ aktorių grupei, o taip pat visiems kitiems, nes kiekvienas iš jūsų vienodai svarbus šio mechanizmo sraigtelis,“ - sakė grupės narys.

Nuotraukos iš filmavimų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)