Europinį turą rengiantis atlikėjas sutiko įtraukti ir Lietuvos sostinę į daugiau nei dvidešimt miestų apimančią koncertų seriją šį rudenį, o pavasarį jo lauks dar virš trisdešimt kitų miestų, rašoma pranešime spaudai.

Asaf Avidan – išskirtinio balso dainininkas, muzikantas, dainų autorius, kilęs iš Izraelio, tačiau koncertuojantis ir gyvenantis ne vienoje šalyje. Karjeros pradžioje 2006–2011 m. jis koncertavo su bendraminčių grupe „Asaf Avidan & the Mojos”, vėliau pradėjo solinę karjerą. 2012 m. kartu su vokiečių didžėjumi Wankelmutu sukurtas remiksas pagal „Asaf Avidan & the Mojos” singlą „Reckoning Song” buvo pervadintas į „One Day” ir užkopė į popmuzikos topų viršūnes visoje Europoje, singlas buvo sertifikuotas kaip auksinis ir platininis.

Milijonus širdžių užkariavusio Avidano ypatingo skambesio balsas lyginamas su Jeff Buckley, Janis Joplin, Amy Winehouse ir Nina Simone dainavimu. Naujausią dainų albumą „Anagnorisis“ išleidęs atlikėjas teigia, kad ketvirtojo solinio albumo pavadinimas susijęs su senovės graikų filosofo Aristotelio „Poetikoje” minimu momentu, kai suvokiama visa tiesa apie save.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)