Vasarą Ukmergė yra neatsiejama nuo ilgametes tradicijas puoselėjančio rokenrolo festivalio „Rockmergė“, tad ir šią vasarą muzikos gerbėjai bus kviečiami atvykti pasiklausyti geros muzikos, rašoma pranešime spaudai.

„Kadangi pastaruoju metu gyvename įtemptomis sąlygomis, šiemet rokenrolo gerbėjus norime pakviesti į šiek tiek pasikeitusį festivalį-koncertą „Rockmergė 2021“. Ta proga legendinė grupė „Requiem“ surengs vienintelį koncertą šiais metais ne kur kitur, o rokenrolo širdyje – Ukmergėje. Norime padaryti didelę dovaną mūsų mylimam miestui“, – džiaugėsi „Rockmergės“ festivalio siela Kasparas Ramonas.

Daugelis roko gerbėjų prisimena patį pirmąjį tokio tipo festivalį Lietuvoje ir Baltijos šalyse – jis buvo surengtas dar 1995-aisiais. Ne paslaptis, kad grupės „Requiem“ lyderio Tomo Krivicko-Psicho venomis nuo gimimo teka rokenrolas, tad grupė žada koncerto metu pristatyti ir ne vieną naują dainą.

„Šiuo metu kaip tik įrašinėjame su grupe naujus albumus Amsterdame, tad rugpjūčio 13 dieną Ukmergėje tikrai išgirsite ir naujos „Requiem“ kūrybos. Esu tikras – bus daug staigmenų, daug rokenrolo ir geros nuotaikos ant scenos“, – šyptelėjo T. Krivickas-Psichas.

Grupė "Requiem"

Rokeris taip pat pabrėžė, kad nors rokenrolą kartais bando užgožti populiarioji šiuolaikinė muzika, jis – niekada nemirs.

„Rokenrolas tampa klasika – smagu, kad jo klausosi tiek suaugę, tiek paaugliai. Esu tikras, kad jis virsta klasika – jo klausė, klauso ir klausys. Labai tikiuosi, kad visi, kurie myli rokenrolą, atvyks gerai praleisti laiką“, – pridūrė atlikėjas.

Tiesa, „Rockmergės“ festivalio siela K. Ramonas sakė, kad sudėtinga koronaviruso situacija ir nuolat besikeičiantys įstatymai juos, kaip renginių organizatorius, nemenkai išvargino. „Būna, atrodo, rankos nusvyra… Susimąstai – kodėl tu tai darai? Pradedi kelti retorinius klausimus, ar vis dar reikia tai daryti..? Bet atrandi jėgų stengtis dėl to, ką pats be proto myli. Atvykus į „Rockmergę“ pamatai tų žmonių, dėl kurių dirbai visus metus, akis ir supranti – buvo verta. Gera susiburti ir pabūti kartu su tais, kuriems rokenrolas – tarsi namai“.

Į Ukmergėje esantį Gastro pub „Aš būsiu čia“ rugpjūčio 13 dieną kviečiami visi – tie, kurie negali be rokenrolo, ir tie, kurie nori gerai praleisti laiką. Vaikai iki 12 metų į koncertą bus įleidžiami nemokamai. Išankstinius bilietus galite įsigyti internetu, bilietai renginio dieną brangs.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)