Kubietiškas temperamentas: Camila Cabello – „Don‘t Go Yet“

Ar dar pamenate devintojo dešimtmečio vakarėlių įvaizdžius, kai su makiažu, plaukų laku ir dirbtiniu įdegiu neretai buvo persistengiama? Maždaug tokia estetika užpildo naujausią Camilos Cabello darbą „Don‘t Go Yet“. Jo metu pristatoma naujoji Camilos muzikinė šeima. Beje, ši daina pasirodė po ilgos pertraukos, kuria superhito „Havana“ atlikėja mėgavosi nuo pat 2019 m..

Puertorikietiškas temperamentas: Jennifer Lopez, Rauw Alejandro – „Cambio El Paso“

Jennifer Lopez šiemet sugrįžo su karštu vaizdo klipu dainai „Cambio El Paso“. Jos šokius ir temperamentą naujausiame darbe papildo buvęs futbolininkas Rauw Alejandro, kuriam, beje, daug geriau sekasi scenoje nei stadione. Taip pat nebe paslaptis, kad J. Lo ruošiasi naujo albumo pristatymui. Jis bus ypatingas tuo, kad tai – pirmas dainininkės albumas ispanų kalba nuo pat 2007 metų.

Kolumbietiškas temperamentas: Shakira – „Don‘t Wait Up“

Kolumbijos pasididžiavimas, daugkartinė „Grammy“ laimėtoja Shakira taip pat sugrįžta su vasaros naktims skirta daina. Šį mėnesį ji pristatė ritmingą kūrinį pavadinimu „Don‘t Wait Up“ ir Tenerifės pakrančių bangose skendinti gundantį dainos vaizdo klipą.

Emigrantų iš Trinidado ir Dominikos Respublikos palikuonė Cardi B ir Normani – „Wild Side“

Kylanti pop atlikėja Normani pristatė labai atvirą vaizdo klipą, kuriame pasirodo ir šių metų birželį apie nėštumą paskelbusi seksualioji reperė Cardi B. Susiglaudusios nuogais kūnais dainininkės tikrai neliko nepastebėtos. Cardi B netgi teko „Tviteryje“ dėl to teisintis, kad „taip vaizdo klipe ji slėpė savo nėščiosios pilvuką“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)