Dainą merginoms sukūrė Stanislavas Stavickis-Stano, o vaizdo klipo autorius – žinomas fotografas Gediminas Žilinskas, rašoma pranešime spaudai.

„Gediminas jau yra mums kūręs vaizdo klipą dainai „Išpildyk mano norus“. Tąkart filmavimas vyko Nicoje. Na, o šis kūrinys buvo nufilmuotas telefonu. Sunku patikėti, kokios šiais laikais techninės galiybės.

Na, ir Gedimino režisūra bei gebėjimas matyti ir atskleisti moterišką grožį visuomet žavi. Į pagalbą pasikvietėme modeli Beatričę Brusokaitę, kuri žaviai riedėjo pajūrio gatvėmis su riedučiais. Tokiems vaizdams net mudvi su Monika nelikome abejingos. Todėl Beatričė ir tapo pagrindiniu kūrinio akcentu“, – kalbėjo O. Pikul-Jasaitienė.

Vaizdo klipą komanda filmavo Palangoje. „Tai – nerūpestinga akimirka, kuri primins, kaip gera buvo šią vasarą. Mudvi su Monika mėgavomės viena kitos kompanija, karšta saule ir ledais“, – sakė Oksana.

Šią vasarą grupė džiaugiasi užpildytu koncertiniu grafiku ir sako, kad muzikinė veikla joms – ne tik darbas, bet ir pramoga bei nuotykis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (174)