„Midsummer Vilnius“ renginiai suteikė galimybę vakarus mieste leisti prasmingai ir mėgautis kasdienybę keičiančiomis patirtimis – ne išimtis ir A. Mamontovo koncertas, kurio pasiklausyti atvyko ir žinomi žmonės.

Kiekvienas A. Mamontovo pasirodymas scenoje – kaip ir pati muzika: ieškanti naujų formų, kokybiška, išskirtinė, patirtis. Šįsyk atlikėjas visus džiugino ne tik visiems gerai žinomais kūriniais, bet ir bent akies krašteliu leido prisiliesti prie šiais metais pasirodysiančio naujo albumo.

Liepos 12-23 dienomis jau šeštą kartą Valdovų rūmų Didžiajame kieme vykęs festivalyje iš viso buvo suplanavęs net 11 įkvepiančių vasaros vakarų, kurių nekantriai laukė visi – tiek žiūrovai, tiek patys atlikėjai.

„Midsummer Vilnius“ vadovas Valdas Petreikis sakė, kad pirmoji festivalio savaitė visiems – tiek „Midsummer Vilnius“ lankytojams, tiek patiems organizatoriams – dovanojo tai, ko visi buvo labai pasiilgę: kokybiškos muzikos, šiltų susitikimų ir kitų įdomių, kasdienybę keičiančių patirčių.

„Antrąją festivalio savaitę pasitinkame į du renginius jau neturėdami bilietų. Matome, kad mūsų žiūrovai lanko ne tik jiems gerai pažįstamus ir mėgstamus renginius, bet išdrįsta nueiti ten, kur niekada nebuvo. Tuo labiausiai ir noriu pasidžiaugti, o kiekvieną, dar nespėjusį susiplanuoti šios savaitės vakarų, labai raginu tą padaryti“, – kiek anksčiau pasakojo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)