Kūrinį „Mėlynas dangus“ atlikėjas pradėjo rašyti dar pavasarį, kai visi laukė vasaros ir gerų orų, tačiu pats kūrinys iki galo buvo parašytas atėjus karščiams. Niko Barisas prisipažįsta, kad visada norėjo sukurti kūrinį, kuris būtų skirtas būtent šiltajam metų laikui, rašoma pranešime spaudai.

„Mėlyno Dangaus“ pradinė stadija gimė dar pavasarį, prieš prasidedant vasaros karščiams. Visą gyvenimą norėjau sukurti specialiai vasarai skirtą kūrinį, tad atsiradus „Mėlyno Dangaus“ fragmentams, pasidėjau jį į stalčių, kol sulauksiu vasaros ir galėsiu jį užbaigti. Užplūdus beprotiškiems karščiams, nuvažiavau į studiją ir kūrinys automatiškai pasirašė pats“, – pasakoja Niko Barisas.

Atlikėjas neslepia, kad yra savikritiškas ir užtrunka, kol gali parodyti kūrinį net patiems artimiausiems. „Mėlynas Dangus“ susilaukė labai pozityvios aplinkinių reakcijos – kūrinį gerai įvertino ne tik Niko Bariso artimiausia aplinka, bet ir jo gerbėjai, kurie jau turėjo progą išgirsti kūrinį praeitą savaitgalį vykusiame „Žagarės Vyšnių festivalyje“.

„Pirmos reakcijos žmonių, kuriems parodžiau jau užbaigtą kūrinį, buvo labai pozityvios ir visi kartojo, kad tai gali būti mano hitas. Šį kūrinį pirmą kartą atlikau praeitą savaitę Žagarėje vykstančiame „Vyšnių festivalyje“. Buvau apstulbęs, kaip žmonės, pirmą kartą girdėdami šį kūrinį, įsiminė visus žodžius ir garsiai dainavo priedainį“, – prisiminimais dalinasi atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)