„Šiuo kūriniu noriu paskatinti žmones atsiverti vieni kitiems, parodyti savo tikrąsias spalvas, nebijoti jų ir tiesiog būti savimi. To linkiu kiekvienam, nes tai labai išlaisvina”, – pranešime spaudai pasakoja hip hopo atlikėjas.

Daina „True Colors“ tiek Kotrynai, tiek MEANDI – naujiena, gimusi po ilgos pertraukos.

„Kurį laiką praleidau tyloje ir kūrybinėse paieškose, tačiau MEANDI pasidalinus pirmaisiais „True Colors“ fragmentais, iškart supratau, kad noriu būti jos dalimi. Mėgstu Sauliaus muziką, jo idėjas scenoje, tad ir ši daina yra artima mano stiliui bei muzikos suvokimui. Jaučiu, kad mūsų laukia dar ne viena kūrybinė partnerystė”, – kalbėjo Kotryna Juodzevičiūtė.

Šiuo metu MEANDI visas jėgas skiria antrajam albumui „TOBY“, rudenį pasirodysiančio muzikinio klipo filmavimui ir pasiruošimui vasaros koncertams. Tikrąsias savo spalvas visus muzikos mylėtojus atlikėjas kviečia atskleisti Vilniuje vyksiančiame hiphopo vakarėlyje „Bangerland“ (liepos 17 d.), Agata muzikos salėje (liepos 24 d.), Nida Stories koncerte pajūryje (rugjūčio 11 d.) ir sostinės dienose rugsėjo 4 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)