Tai išties neeilinė proga susitikti su Andriumi Mamontovu neeilinėje vietoje - VDU Botanikos sode Kaune. Koncerto metu skambės autoriniai Andriaus Mamontovo kūriniai, kuriuos dainuojame jau kelis dešimtmečius, kurių žodžius mokame mintinai, o jų prasmę jaučiame visa širdimi – tai „Laužo šviesa“, „Kitoks pasaulis“, „Geltona. Žalia. Raudona“, „Meilės nebus per daug“ ir daugybę kitų, žadama organizatorių pranešime spaudai.

Netrukus savo šimtmetį minėsiantis VDU Botanikos sodas – tai gamtos ir ramybės oazė, puikiai tinkanti naujam vasaros festivaliui. Visi į koncertus susirinkę žiūrovai turės galimybę ne tik mėgautis gera muzika, bet ir pamatyti istorinius Aukštosios Fredos dvaro rūmus, pasigrožėti VDU Botanikos sodo augalų kolekcijomis bei pasivaikščioti įspūdingomis alėjomis, kuriose slepiasi romantiškai tyvuliuojantys senieji tvenkiniai.

Festivalio „Vasara Kaune 2021“ koncertai:

Rugpjūčio 17 d. – Inga Jankauskaitė
Rugpjūčio 18 d. – The Roop
Rugpjūčio 21 d. – Andrius Mamontovas
Rugpjūčio 22 d. – Jazzu

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)