Grupė pristatė programą, kurią parengė su muzikantų būriu – nedideliu orkestru.

Į renginį atvyko Justė Arlauskaitė-Jazzu, Ignas Pociūnas-Daddy Was A Milkman, Darius Užkuraitis, Ignas Krupavičius, Benas Aleksandravičius-ba. ir kiti. Renginio vedėja tradiciškai tapo Gabrielė Martirosian.

Paklausta, kaip sekasi ruoštis žiūrovų taip laukiamam pasirodymui ir kokie jausmai kyla repeticijų metu, vakaro žvaigždė G. Kilčiauskienė sakė, kad jos muzikinis stuburas sutvirtėjo kadaise pradėjus dainuoti grupėje „Empti“, o dabar, po ilgos pertraukos, emociškai grįžusi į 2000-uosius, klausydama Pauliaus kūrybinių idėjų ir dirbdama kartu, suprato, kad jiedu dar labiau užaugo.

„Po pirmos repeticijos su orkestru skambinau mamai ir sakiau: „Supranti, aš dainuoju užsimerkusi ir suvokiu – juk būtent dabar aš pildau savo svajonę. Ir kaip visada, pagrindinė mano gyvenimo taisyklė yra ta, kad vienas lauke ne karys.

Todėl esu labai dėkinga kiekvienam muzikantui, aranžuotojams, garso režisieriui, esantiems šiame kūrybiniame procese. Dalis dainų tekstų sukurti tada, kai man buvo devyniolika, atrodytų naivūs, bet žinote – nė velnio: kai pabandai pakeisti pasaulį, jis išties keičiasi. Kokie kūriniai skambės festivalyje „Midsummer Vilnius“? Visi hitai“, – prieš keletą savaičių dar ruošdamasi pasirodymui atskleidė Giedrė Kilčiauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)