„Mano naujoji daina apie empatiją, nuoširdžius ir tikrus tarpusavio santykius. Nors meilė, pagarba, palaikymas, atjauta, rūpestis kitais žmonėmis - tai iš kartos į kartą perduodami kultūriniai pamatai, jų aktualumas per amžius išlieka svarbiausias. Mane liūdina tai, kad nuolat skubančioje šiuolaikinėje visuomenėje propaguojamas vartotojiškumas.

Aš manau, kad įsigalintis gyvenimas socialiniuose tinkluose paslepia realią tikrovę ir kartais pernelyg išaukština išorines vertybes, o juk tai skatina žmonių egocentriškumą, aplinkinių ignoravimą, paviršutinišką bendravimą. Tačiau savo dukrai ir visai jos kartai linkiu geresnės ateities. Todėl mūsų šeimoje ir aplinkinių rate stengiamės ugdyti kitokius bendravimo įpročius. Sakoma, kad geriausias būdas mokyti vaikus - tai būti tinkamu pavyzdžiu patiems,“ – šypsosi Marija.

Daina „Oro balionai“ jau trečioji iš būsimojo dainininkės albumo, kurį ji planuoja pristatyti pavasarį. Šiuo metu Marija intensyviai dirba studijoje prie įrašų. Į klausimus, koks bus naujasis albumas, dainininkė atsako: „Kaip ir ankstesni mano išleisti įrašai, albumas išlaikys populiariosios instrumentinės elektroninės muzikos stilistiką, o esminė visų dainų ašis – išlikimo dvasingais žmonėmis svarba: meilė ir prioritetas artimam, dėmesingumas aplinkiniam pasauliui, ilgalaikių atvirų tarpusavio santykių puoselėjimas, šeimos branginimas bei saugojimas, mėgavimasis tikrąja akimirka ir tikri pojūčiai. Aš nuoširdžiai mėgaujuosi naujojo albumo kūrimo procesu ir tikiuosi, kad man pavyks iki galo įgyvendinti šį savo norą. O kol kas klausytojams aš dovanoju šią naują dainą ir linkiu nepamirštamų vasaros įspūdžių bei spalvotų, kylančių į dangų kaip oro balionai svajonių!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)