Rauw šią vasarą išleido ir daugiau ritmingų dainų ispanų kalba ir netgi visą albumą pavadinimu „Vice Versa“. O Jennifer Lopez „Cambio El Paso“ yra pirmoji oficialiai pristatoma daina šiemet.

Jennifer Lopez, Rauw Alejandro – „Cambio El Paso“

Taip pat nebe paslaptis, kad J. Lo ruošiasi naujo albumo pristatymui. Jis bus ypatingas tuo, kad tai – pirmas dainininkės albumas ispanų kalba nuo 2007 metų.

Jennifer Lopez yra viena įtakingiausių moterų atlikėjų muzikos istorijoje. Taip pat ji jau daugybę metų vysto ir aktorės karjerą. Kol kas J. Lo yra vienintelė moteris, kuriai pavyko pasiekti pirmąją vietą tiek muzikos, tiek kino topuose tuo pačiu metu. Taip pat Jennifer Lopez yra žinoma verslininkė, mados ikona ir filantropė.

Futbolininkas, tapęs dainininku

Apie Rauw Alejandro Lotynų muzikos scenoje imta kalbėti visai neseniai. Didžiąją dalį savo jaunystės jis skyrė futbolui ir planavo tapti sporto žvaigžde. Tačiau gyvenimas pasisuko gana netikėta vaga ir muzikoje jam ėmė sektis geriau. Vien Rauw singlo „Todo De Ti“ vaizdo klipas turi daugiau nei 200 mln. peržiūrų.

Rauw Alejandro – „Todo De Ti“

Šuolį į sėkmę paspartino pandemijos įkarštyje surengtas vienas didžiausių „YouTube“ platformoje gyvai transliuojamų koncertų, kurį stebėjo daugiau nei milijonas žiūrovų visame pasaulyje. Įspūdingas pasirodymas vyko Puerto Riko koliziejuje. Netrukus po jo Rauw buvo nominuotas Lotynų muzikos „Grammy“ apdovanojimuose kaip geriausias muzikos naujokas.

Neseniai švelnaus balso dainininkas iš Puerto Riko įrašė dainą kartu su „Instagram“ įžymybe Selena Gomez. O šiandien pristatytas bendras darbas su tokia muzikos ikona kaip Jennifer Lopez tik dar kartą įrodo, kad apie Rauw Alejandro pasaulis netrukus išgirs daugiau ir garsiau.

Rauw Alejandro albumas „Vice Versa“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)