Naujame kūrinyje „Sekanti“ atlikėjas paliečia santykių problematiką – žmonės vis dažniau vengia atskleisti savo jaumus ir kalbėtis, taip bandydami pabėgti nuo realybės, rašoma pranešime spaudai.

„Mes pamirštame, jog atjauta ir rūpestis vienas kitam yra esminė vertybė. Buvimas kartu yra neatsiejama dalis norint išlikti. Neturiu nieko prieš naminius gyvunus, bet iš šono dažnai atrodo, kad kartais jais rūpinamės labiau, nei savo artimaisiais – žmonėmis“, – apie naujos dainos esmę pasakoja Pushaz.

Kūrinį „Sekanti“ pirmieji gyvai turės progą išgirsti tie, kurie atvyks į pagaliau vėl rengiamus koncertus. Pasirodymai vyks liepos 29 d. Vilniaus “Lofte”, liepos 30 d. Kauno „Gargare“, o turo pabaigtuvės su galingu „afterparty“ organizuojamos liepos 31-ąją „Wake Inn Zarasai“.

Scenoje drauge pasirodys ir atlikėjai iš D. Britanijos - šiemet debiutinį albumą išleidęs Kilo Tips bei KRP – daugkartinis Lietuvos „Hip-Hop Battle“ finalininkas. Jiedu puikiai žinomi tarp „grime“ ir „drill“ stiliaus atstovų, o į koncertus atvyks kartu su užsienio svečiais. Ši kompanija – savo muzikinio žanro profesionalai, pasižymintys išskirtiniu originaliu repavimo stiliumi ir žinomi kaip vieni iš nedaugelio, kurie išlaiko tikrąsias repo bei hiphopo vertybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)