„Kiekvienais metais mes stengiamės nustebinti ne tik gerbėjus, bet ir patys save. Šias metais tai padarysime taip pat, neliks nė vieno abejingo šiam reginiui. Kiekviena detalė apgalvota. Viskas daroma tam, kad tūkstantinė žiūrovų minia mėgautųsi aukščiausios kokybės, pasaulinio lygio šou reginiu“, – pasakojo Egidijus Dragūnas.

Buvo paskaičiuota, kad koncerte turėtų dalyvauti daugiau nei 15 tūkstančių žiūrovų, todėl visiems buvo parekomenduota atvykti kuo anksčiau, kad nesusidarytų spūstys ir į koncertą visi patektų laiku.

Taip pat buvo pasiūlyta nevykti nuosavais automobiliais, naudotis pavežėjų paslaugomis, viešuoju transportu ar nuomotis paspirtukus, nes renginio vietoje automobilių vietų statymui yra labai mažai.

Prie renginio vietos žmonėms buvo atliekami mokami COVID-19 tyrimai, o koncerte buvo prašoma dėvėti kaukes. Vis dėlto vaizdo įrašuose, kuriais dalijosi koncerto žiūrovai, kaukių nebuvo matyti nė kvapo.

Žmonės į Vasaros estradą buvo įleidžiami nuo 17 val., tačiau koncertas prasidėjo gerokai vėliau. Apie tai grupė buvo informavusi iš anksto išplatintame pranešime spaudai.

„Kad mūsų šou paliktų maksimalų įspūdį, pasirodymą pradėsime temstant – į sceną lipsime apie 22 valandą. Iš anksto atsiprašome aplinkinių gyventojų, jei jūs girdėsite muziką, kviečiu tuo pasimėgauti visus“, – besiruošdamas pasirodymui sakė grupės lyderis Egidijus Dragūnas.

Iki pasirodant vakaro žvaigždėms, vakarą atidarė žinomas didžėjus Driule XL.

SEL koncertas Klaipėdoje

Nelaužė gražios tradicijos

Kaip ir kiekvienais metais, grupė nelaužė tradicijos ir vaikams iš sunkiau gyvenančių šeimų dovanojo bilietų į koncertą.

„Žinau, kad ne visi gali sau leisti apsilankyti koncertuose, todėl noriu ir vėl pradžiuginti sunkiau gyvenantį jaunimą. Tikiuosi, kad akimirkas iš renginio jie prisimins ilgai. Tikiu, kad tokie dalykai juos paskatins siekti savo svajonių visomis jėgomis“, – sakė ne vieną labdaringą projektą įgyvendinęs Selas.

Toliau sekė dar per dešimt žinomiausių grupės kūrinių – „Muzika”, „Aš laukiu lietaus”, „Nes aš tik vėjas” ir kitos dėl kurių visi ėjo iš proto. Daina „Aš žiūriu į tave pasaulį” rodos pasiekė koncerto piką, tad ir ją Selas kartojo beprotiškai gerai nusiteikusiai publikai. Po šios dainos sekė dar keli kūriniai ir viską vainikavo sunkiasvorė daina „Monako”, kurią lydėjo išskirtiniai fejerverkai. Net ir pasibaigus koncertui publika neskubėjo skirstytis, skandavo, dainavo ir linksminosi kartu.

„Aš labai dėkingas gerbėjams už palaikymą. Turėjome nepaprastą vakarą po tokios ilgos pertraukos. Žmonės buvo nuostabūs – visi norėjo linksmintis, džiaugtis akimirka. Tai buvo tikrai kažkas tokio ką sunku apsakyti žodžiais. Mes buvome pirmi, kurie po ilgo laiko surengė tokio dydžio koncertą. Tiesiog negaliu nieko kito pasakyti, kaip kad žiūrovams didelį ačiū ir už jų beprotišką grupės SEL vertinimą. Taip pat noriu padėkoti visai komandai kurie dirbo prie šio koncerto”, – nulipęs nuo scenos sakė Egidijus Dragūnas.

SEL koncertas Klaipėdoje

Vien buvimas tokioje minioje gerbėjams kėlė nepamirštamas emocijas.

„Žinokite, šis jausmas neįtikėtinas. Aš koncerte paskutinį kartą buvau daugiau nei prieš pusantrų metų ir tai, kaip jaučiuosi šiandien, sunku apsakyti. Atrodė, kad to daugiau nebe pamatysime, bet šiandien mes vėl visi čia. SEL ir vėl įrodė, kad yra grupė numeris vienas Lietuvoje”, – sakė gerbėja Monika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (260)