Repo mėgėjams – tiesiai iš repo profesionalų rankų

Tyler, The Creator populiarumas auga kaip mielių, tad kam delsti? Jis neseniai pristatė dar vieną albumą pavadinimu „Call Me If You Get Lost“ (prieš tai buvęs albumas „IGOR“ nuskynė Tyler, The Creator „Grammy“ apdovanojimą). Naujiena jau irgi renka liaupses iš žinomų muzikos kritikų. Beje, kur kas daugiau vasaros pasijaus, jei muzikos klausymą suderinsite su spalvingų Tylerio vaizdo klipų peržiūra.

Tyler, The Creator albumas „Call Me If You Get Lost“:

Lotynų muzikos gerbėjų dėmesys nukrypo į naujai užgimusią žvaigždę

Jei bent kažkiek įdomi Lotynų Amerikos muzika, turbūt teko girdėti apie charizmatiškąjį Malumą. Pagaliau jis turi bendražygį, o gal ir konkurentą vardu Rauw Alejandro. Pastarasis priklauso naujajai puertorikiečių muzikantų kartai. Beje, apie Rauw išgirdome, palyginus, ne taip ir seniai (nors jis to paties amžiaus kaip Maluma), nes iki to jis rimtai bandė savo sėkmę futbole.

Rauw Alejandro albumas „Vice Versa“:

Saldainis ritmenbliuzo mėgėjams

Pristatinėti Doja Cat turbūt nė nereikia. Pastarieji metai atnešė jai pasaulinę šlovę, svarbiausias muzikines nominacijas ir galiausiai – trečiąjį albumą pavadinimu „Planet Her“. Jame skamba ir daugiau sėkmės lydimų dainininkų balsų: SZA, The Weeknd, Ariana Grande.

Doja Cat albumas „Planet Her“:

Pop muzikos gerbėjai pamils šį izraelietį

Dennisas Lloydas iš Izraelio užkariauja pop muzikos mėgėjų širdis. O jo naujausias singlas, įrašytas kartu su Kygo, tapo dar ir rimtu pretendentu į vasaros hito nominaciją. Nenuostabu, žinant, kad dalis jo buvo įrašyta prabangioje studijoje Las Vegase, o kita – laukinėse Kolumbijos džiunglėse. Toks įvairus ir kupinas istorijų yra ir šiandien pasirodęs Denniso albumas „Some Days“.

Denniso Lloydo albumas „Some Days“:

Šį albumą turėtų įsiminti amžinieji romantikai

Vos užleidus naujausią poetiškojo JP Saxe albumą „Dangerous Levels of Introspection“ ore pasklinda romantika. Šį debiutinį kanadiečio albumą verta pasilaikyti toms emocionalioms akimirkoms, kai reikės pertraukos nuo vasaros linksmybių ir šokių. O apie patį JP Saxe, neabejotinai, netrukus išgirsite ir kur kas garsiau.

JP Saxe albumas „Dangerous Levels of Introspection“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)